Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

5ημερη απεργιακή κινητοποίηση στον Δημοτικό ραδιοσταθμό του Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία»




         Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την άρνηση της διοίκησης του δημοτικού ραδιοσταθμού Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94 FM» να παραστεί στο δημόσιο διάλογο, κήρυξε 5νθήμερη απεργιακή κινητοποίηση από τις 08.00 το πρωί του Σαββάτου 27ης Δεκεμβρίου 2014 έως τις 07.00 το πρωί της Πέμπτης 1ης Ιανουαρίου 2015 στον εν λόγω ραδιοσταθμό, με αίτημα την πληρωμή των έντεκα μισθών που οφείλονται στους εργαζομένους τεχνικούς του.

         Το διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τη Διοίκηση του Ραδιοσταθμού να πάψει να τρομοκρατεί με τις μηνιαίες απολύσεις που έχει ήδη ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, με πρόσχημα τον εξορθολογισμό των οικονομικών του «Επικοινωνία 94 FM» και να αρχίσει αμέσως τις διαβουλεύσεις με τις Ενώσεις για εξεύρεση πραγματικών λύσεων στα προβλήματα του ραδιοσταθμού. Με τις απολύσεις εργαζομένων με πολυετή προσφορά το μόνο που θα επιτευχθεί είναι η διαιώνιση των παραπάνω προβλημάτων. Από την άλλη, διερωτώμεθα πώς βρίσκονται λεφτά για απολύσεις με μεγάλη ευκολία, σε αντίθεση με τα χρήματα για τους οφειλόμενους έντεκα(!) μισθούς.

         Καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει τώρα τη διολίσθηση στο δρόμο της ασυνεννοησίας και του αυταρχισμού, όπως έκαναν οι προκάτοχοί της, και να επιλύσει αμέσως τα προβλήματα των εργαζομένων του «Επικοινωνία 94 FM» που είναι και προβλήματα του ραδιοσταθμού, τα οποία η προηγούμενη αλλά και η νυν δημοτική αρχή διαιωνίζουν και γιγαντώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: