Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ασυδοσία και πειρατικές συμπεριφορές σε βάρος των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία και το enet

Δε φτάνει που κάνει άτυπο λοκ άουτ, τώρα άλλαξε και τις κλειδαριές στο κτήριο της Μίνωος, όπου στεγάζεται η Ελευθεροτυπία και το enet. Η αιτιολογία είναι για να μην γίνουν δολιοφθορές και απαλλοτριώσεις!!

Δηλαδή αυτός που χρωστάει μήνες δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, πολλές χιλιάδες ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία, στη ΔΕΗ (το ρεύμα έχει κοπεί στη Μίνωος), τώρα λέει στους εργαζόμενους ότι τους θεωρεί εν δυνάμει κλέφτες και τους απαγορεύει την είσοδο στον εργασιακό τους χώρο, ενώ έχουν ενεργές συμβάσεις εργασίας και η εταιρεία βρίσκεται εν λειτουργία!!

Για την ιστορία κάθε αντικείμενο εκτός του κτηρίου, έχει απογραφεί από το Σύνδικο που επιβλέπει τις διαδικασίες πτώχευσης της Χ. Κ Τεγόπουλος, ενώ έχουν εγκλωβιστεί μέσα και αντικείμενα ιδιοκτησίας των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη καλέσει (πριν την αλλγή των κλειδαριών από την εργοδότρια ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ) σε συνέλευση έξω από το κτήριο την Τρίτη 1μμ.

Δεν ξεχνάμε, διαβάζουμε http://elefenet.blogspot.gr, εκεί αναρτάται η παραγόμενη ύλη των εργαζομένων που ο απίθανος εκδότης (βρίσκει και τα κάνει στο γόνιμο έδαφος που έχει στρώσει η συγκυβέρνηση) αρνείται να αξιοποιήσει - εκδώσει (έντυπα ή ηλεκτρονικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: