Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΣΠΕΡΤ: Όλοι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ Τρίτη 23-12-2014 στις 12.00Την Τρίτη  23 Δεκέμβρη στη Βουλή θα διεξαχθεί η δεύτερη  ψηφοφορία  για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.            
Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ -ΚΑΛΟΥΜΕ- σε  συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 12.00, για να επιβάλλουμε μαζί με τους άλλους εργαζόμενους με τις κινητοποιήσεις μας το πραγματικό γκρέμισμα των μνημονίων και της πολιτικής που τόσα χρόνια διέλυσε τις ζωές εκατομμυρίων εργαζομένων.

Η επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων, με την ανακοίνωση της επίσπευσης των εκλογών για πρόεδρο της δημοκρατίας, είναι μια ανοιχτή παραδοχή της φαύλης κυβέρνησης στο αδιέξοδο που έχει φτάσει. Όλη η φιλολογία για «ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια» κατέρρευσαν μπροστά στη νέα επιδείνωση της οικονομικής κρίσης σε όλη την Ε.Ε. και στην απαίτηση της ΕΕ και του ΔΝΤ για ένα νέο πιο σκληρό μνημόνιο. 

Η συγκυβέρνηση ξέρει ότι αυτή θα ήταν μια σκληρή μάχη με τους εργαζόμενους και το κίνημα, που ήταν αβέβαιο το αν μπορούσε να την κερδίσει, γι αυτό ζητά εκβιαστικά να …αγοράσει χρόνο για να τα επιβάλει μαζί με την τρόικα.

Οι μαζικές διαδηλώσεις των τελευταίων μηνών έδειξαν πως το κίνημα έχει τη δύναμη και μπορεί να τη νικήσει.

Την Τρίτη  23  Δεκέμβρη στις 12:00 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
                                                                                                      
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: