Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ στις 2 Αυγούστου(?)

Γιατί έκτακτη και γιατί ντάλα Αύγουστο, όταν απαιτούνται 950 μέλη για να πραγματοποιηθεί;;;

06.07.2016

Χτες, η συνεδρίαση του ΕΔΟΕΑΠ ήταν άκρως αποκαλυπτική- μεσολάβησε και παρουσίαση της αναλογιστικής μελέτης , που είχε ζητήσει το Δ.Σ του Οργανισμού από τους κ.κ Μαργιό και Ρομπόλη, άκρως αποκαλυπτική  η συζήτηση, που ακολούθησε- και θα λέγαμε, πως, πίσω από τις μάσκες, φάνηκε ξεκάθαρα που το πάνε, πως και πότε, ορισμένοι, όχι μόνο, εντός ΕΔΟΕΑΠ...
Καταρχήν, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ,κ. Ευάγγελος Τάτσης συνδικαλιστής από την ΕΠΗΕΑ, μετά από την σκληρή κριτική του Κ.Ντελέζου και την δική μου, αναδιπλώθηκε για το απαράδεκτο ατόπημα του να φύγει άρον-άρον μαζί με την παρέα του, στο Δ Σ και στην ΕΠΗΕΑ,  μέσα από μία κατάμεστη αίθουσα, με 900 μέλη-μετόχους του ΕΔΟΕΑΠ, ( πολύ πιθανόν και ψηφοφόρους του), δίνοντας εντολή στις υπαλλήλους να μην υπογράψουν...άλλοι.
"Δεν είμαι επαγγελματίας συνδικαλιστής" είπε, χτες, απολογούμενος, με το ύφος- και πολύ λυπούμαστε για αυτό- του ανθρώπου, ο οποίος εκτελεί …εντολές.
Ετερόφωτος...πρόεδρος...
Και ...”πονηρούλης” και ολίγον από...”κομπάρσος ηθοποιός”, το έχει....ο άνθρωπος...
Έφερε λοιπόν πρόταση- του καταλόγισε, ο κ. Σίμος Καταιφτσής. ΕΠΗΕΘ), ότι δεν είχε μιλήσει πριν με κανένα μέλος του Δ Σ- ΝΑ ΓΊΝΕΙ έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, αρχικά, για τις 29 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή.
Kαι λόγω....ημέρας,  το άλλαξε και το έκανε,  2 Αυγούστου, 12 το μεσημέρι της Τρίτης.
Προσωπικά, τόνισα ότι , αν δεν μπει στην ημερήσια διάταξη,  η τοποθέτηση κάλπης για να αποφασίσουν οι ίδιοι οι μέτοχοι για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ, δεν ψηφίζω συνέλευση.
Εκεί ήταν , ας καθόταν ο κ. Τάτσης κι η παρέα του να ενημερώσουν και να ακούσουν την βάση.
Άμεση δημοκρατία ζήτησα.
Ούτε οι φωνές κάποιων ότι είναι αντικαταστατικό και παράνομο, με επηρεάζουν....Ούτε ο πανικός όλων όσων...τρέμουν τους ψηφοφόρους τους, δηλαδή, τα μέλη-μετόχους του Οργανισμού.
Ο συνάδελφος Κώστας Ντελέζος πρότεινε ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ, να γίνει ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αρχές Σεπτεμβρίου, με όλα τα θέματα και  με κυρίαρχο θέμα,  φυσικά,  το Ασφαλιστικό.
Την πρόταση αυτή ψηφίσαμε ο ίδιος κι εγώ.
Η προσχηματική συνέλευση, τάχα μου-τάχα μου , είναι προκλητική κοροϊδία για τα μέλη-μετόχους του ΕΔΟΕΑΠ. Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία. Και εκθέτει όσους την ψήφισαν.
Η απάντηση θα δοθεί από τα μέλη-μετόχους.
Ο ΕΔΟΕΑΠ θα νικήσει γιατί τον προστατεύουν τα μέλη του!


Πόπη Χριστοδουλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: