Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΗ, 7μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,

ΑNAΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ
Αγία Παρασκευή, 01/07/2016

« ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ »

Στις 5 του Ιούλη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το περήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και του 61,3% ΟΧΙ στα σύμφωνα της υποταγής και ΟΧΙ στα μνημόνια.
Σήμερα ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε να δηλώνουμε ότι το ΟΧΙ του λαού είναι εδώ και θα νικήσει.
Όλοι στο Σύνταγμα στις 5 του Ιούλη και ώρα 19:00 μμ. για να βροντοφωνάξουμε ότι επιμένουμε σε αυτό το περήφανο ΟΧΙ ενάντια στο ντροπιαστικό ΝΑΙ σε όλα της κυβέρνησης.
Η νέα συγκυβέρνηση, υποταγμένη κι αυτή στα μνημόνια, έβαλε και βάζει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της κοινωνίας και της εργατικής τάξης για ανάταξη της οικονομίας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης, αφαιρώντας και τα ελάχιστα που είχαν απομείνει από τις προηγούμενες ανάλγητες κυβερνήσεις.

Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, «με πολύ πόνο και δάκρυ» τα ξεπουλά-χαρίζει όλα χωρίς τη θέλησή της ! και προχωρά στα σκληρότερα μέτρα που έχει αντιμετωπίσει η χώρα μας και ο λαός μας μέχρι σήμερα και που γίνονται δυσβάσταχτα αφού προστίθενται στα προηγούμενα μέτρα των μνημονίων .

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους τους πολίτες της χώρας μας, που κάποιοι θέλουν να κάνουν προτεκτοράτο, να διαδηλώσουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα:

ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ,
ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ,
ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ,

ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.

Στο συλλαλητήριο καλούν επίσης: ΑΔΕΔΥ, ΠΕΝΕΝ, ΠΟΕΟΤΑ, σωματείο ΙΝΤΡΑΚΟΜ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: