Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Να πάρουμε τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια μας

Μας εξύβρισαν …χυδαιότατα, ζητώντας και τα…ρέστα

0.6.07.2016
Της Πόπης Χριστοδουλίδου


Χτες , στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ρώτησα τον πρόεδρο,  αν χωρίς ενημέρωση-απόφαση του ΔΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΙΤΗΣΕΕ, κ.Πάνο Κυριακόπουλο.,( Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας), ο οποίος, ως γνωστόν,  διαπραγματεύεται με τον υπουργό και τους προέδρους των Ενώσεων και της ΠΟΕΣΥ για το αγγελιόσημο και τον ΕΔΟΕΑΠ. Επίσης τον ρώτησα, αν του έδωσε στοιχεία για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Ο κ. Τάτσης μου ζήτησε να τον κοιτάξω στα μάτια και μου απάντησε:
“ΕΓΩ,,,ΟΧΙ”
Τον ρώτησε και ο κ. Ντελέζος και επέμενε αν συναντήθηκαν κάποιοι άλλοι.
Το συγκλονιστικό, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι: Εξοργισμένος, ο κ. γ.γ, Νίκος Καρούτζος και χαρακτηρίζοντας, τόσο τον συνάδελφο, Ντελέζο, όσο κι εμένα “νταβατζήδες”, μας κατηγόρησε ότι “ελέγχουμε ποιους συναντούν, που πάνε και τι κάνουν στην ….προσωπική τους ζωή”. ”
Φώναζε δε, πως θα συναντούν όποιον θέλουν , αποκαλώντας μας πάλι με τον παραπάνω χυδαίο χαρακτηρισμό.
“Προσωπική ζωή” οι εξωθεσμικές και μυστικές συναντήσεις για το Ταμείο, για το οποίο αγωνιούν 10.000 άμεσα κι άλλα 6.500- 7.000 έμμεσα μέλη-μέτοχοι!
Η κεραμίδα όμως ήρθε από αλλού…
Οργισμένη , η κ. πρόεδρος της επιτροπής ΤΥΠ, Αντζυ Σταθάτου …ομολόγησε ευθαρσώς,  ότι η ίδια τον συνάντησε, αλλά, δεν του έδωσε στοιχεία.
“Μαλώνοντας” μας, με ύφος δασκαλίστικό, αλλά σχεδόν έξαλλη, η κ. Σταθάτου πρόσθεσε ότι “συναντά όποιον θέλει, δεν μας δίνει λογαριασμό και ….ειρωνικά μας είπε: «Σιγά μην σας πω και πότε πάω στην τ@@@@@@@»…………………………………….
Επίπεδο;;;; Τις πιο δύσκολες ώρες για το Ταμείο μας!
Όταν σε πιάνουν στα…πράσα, κατεβαίνεις πολλά…σκαλοπάτια!
Βεβαίως, πήρε πληρωμένες απαντήσεις κα η κυρία αυτή και ο γ.γ , γιατί , αν κάποιοι από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, τούτες τις μέρες συναντούν τον κ. Κυριακόπουλο ακυρώνουν το 9μελές ΔΣ , αλλά και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές και τις Ενώσεις μας, ( σε ότι αφορά εμάς, την ΕΣΗΕΑ), και την ΠΟΕΣΥ!
Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Παναγιώτης Νεστορίδης, ( ΕΣΗΕΜ-Θ) είπε ότι αυτό είναι “πολιτικά, θεσμικά και συνδικαλιστικά απαράδεκτο”!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Όμως, έτσι κι αλλιώς, η βάση θα απαντήσει…Τα μέλη-μέτοχοι θα αποφανθούν.
Οφείλουν να πάρουν τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια: