Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των Τεχνικών στον ραδιοσταθμό Αντέννα 97,2 FM

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας προκηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που ξεκινά στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 9 Μαΐου 2008 και τελειώνει στις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου 2008, στον ραδιοσταθμό Αντέννα 97,2 FM.

Απεργούμε αντιδρώντας στην απόλυση συναδέλφου μας ηχολήπτη από την διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού και ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή του. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν τα προβλήματα management και οικονομοτεχνικής τακτικής κάθε ραδιοσταθμού οι συνάδελφοί μας.

Οι μισθοί των τεχνικών, των δημοσιογράφων και του προσωπικού που ουσιαστικά υποστηρίζουν και μοχθούν καθημερινά για το παρεχόμενο αποτέλεσμα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, είναι για μας ανελαστικές δαπάνες και όχι αναλώσιμα μηνός.

Καλούμε τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό Αντέννα να ανακαλέσουν την απόλυση του συναδέλφου. Δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν απερίσπαστοι στη δουλειά τους, όταν βρίσκονται καθημερινά υπό τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι κινδυνολογίας που ξετυλίγεται συνεχώς εις βάρος όλων των εργαζόμενων συναδέλφων μας.


UPDATE:
YΓ. Το Διοικητικό Συµβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του και µετά την κοινοποίηση της απόφασης 1134/2008 της Δικαστού κας Πετσάλη Σταµάτας που αφορά την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για την 06.00η ώρα της Παρασκευής 9 Μαΐου 2008 µέχρι και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 10 Μαΐου 2008, στον ραδιοσταθµό Αντέννα 97,2 FM, αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της συγκεκριµένης απεργιακής κινητοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: