Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Στην πρώτη γραμμή της μάχης


Συνεχίζεται η απεργία στον «επικοινωνία 94FM» με στόχο την επαναπρόσληψη του Τάσου Τατάρογλου, εκπροσώπου των δημοσιογράφων στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Σήμερα Πέμπτη συνεχίστηκε η ενημέρωση της κοινής γνώμης, με ανάγνωση ανακοινώσεων από τη ντουντούκα και συμμετοχή στην περιφρούρηση, μαζί με τους απεργούς, εργαζομένων από το βρεφονηπιακό σταθμό, που κάνουν πολύμηνες κινητοποιήσεις, φοιτητών και μελών των Financial Crimes.


Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον Flash μπροστά στην εργοδοτική ανακοίνωση σχεδίου για «εθελούσια» έξοδο, των μισών από αυτούς.


Συνεχίζονται και αύριο οι εκλογές στην ΕΠΗΕΑ. Οι Financial Crimes συμμετέχουν με την Βαγγελιώ Τόλη και τη Γιάννα Σακελαρίου.

Πληθώρα επαφών, συζητήσεων, διαβουλεύσεων, παρασκηνίων κλπ μεταξύ παρατάξεων και συνέδρων εν όψει του συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ. Οφθαλμοφανής η αναντιστοιχία μεταξύ της πραγματικότητας, αφού για παράδειγμα ούτε ένας από δαύτους δεν πήγε να βοηθήσει την απεργιακή περιφρούρηση και τις εξορμήσεις ενημέρωσης της κοινής γνώμης, στον «επικοινωνία», ούτε σε έναν δεν ίδρωσε το αυτί του με την «εθελούσια» στον Flash για να βγάλει έστω μια ανακοίνωση. Πόσα πράγματα θα ήταν άραγε διαφορετικά, αν υπήρχε η ίδια με τα παρασκηνιακά του συνεδρίου, ενεργοποίηση στα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: