Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Η ΕΤΕΡ για τη γενική απεργία


Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας συμμετέχουμε

στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ

για την Τρίτη 29η Ιουνίου 2010.


Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την συμμετοχή των Τεχνικών (ηχοληπτών και ηλεκτρονικών) της ραδιοφωνίας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για την 06.00η ώρα της Τρίτης 29 Ιουνίου 2010 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2010 σε όλους τους ραδιοσταθμούς, που κήρυξε η ΓΣΕΕ για όλους τους εργαζόμενους.

Μας καταργούν τα εργατικά δικαιώματα, τις συμβάσεις, την ασφάλιση, τα ωράρια, τις συντάξεις, τον ΟΜΕΔ, όλη μας τη ζωή. Θεσμοθετούν κι επισήμως την εργασία ανηλίκων. Μας υποχρεώνουν να εργαζόμαστε 40 χρόνια για να πάρουμε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι τους, ως σύνταξη. Μας καλούν να πληρώσουμε για τα χαμένα χρήματα των αποθεματικών των Ταμείων που τζόγαραν και έκλεψαν οι παρατρεχάμενοί τους.

Ζητάνε να πληρώσουμε εμείς τις υπερτιμολογήσεις έργων, τις μίζες τους και το μαύρο χρήμα του πολιτικοκοινωνικού συστήματος. Φορτώνουν το χρέος που δημιούργησαν οι επιλογές τους, στις πλάτες των εργαζόμενων, απορυθμίζουν το εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο χωρίς να μας λένε τι σχέση έχει αυτή η αποδιοργάνωση με την διαχείριση του «χρέους τους». Αγώνες και κατακτήσεις δεκαετιών, μηδενίζονται από τους «σοσιαλιστές» και τα δεκανίκια τους μέσα σε 4 μήνες. Μην αφήσουμε να γίνει αυτό το έγκλημα. Μην κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές το χάος, τον εργασιακό μεσαίωνα και την ζούγκλα.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ τη Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 από τις 6πμ. ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

· ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Ε.Ε.-ΔΝΤ.

· ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ τη Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 από τις 6πμ. ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:


· ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

· ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

· ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ

· ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ


Καλούμε τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας να συνεχίσουμε μαζικά και οργανωμένα την αντίδραση στα μέτρα της κυβέρνησης και των οργάνων της. Αντίδραση μέχρι την τελική ΝΙΚΗ που θα είναι η ανατροπή των επαχθών μέτρων της κυβέρνησης.

Οι αριθμοί υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι οι άνθρωποι τους αριθμούς. Βγείτε όλοι από τα σπίτια. Βγείτε από το φόβο. Η αντίστασή μας είναι ο φόβος τους.


Ας κάνουμε τους φόβους τους εφιάλτη, πριν κάνουν εφιάλτη τις δικές μας ζωές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ της Τρίτης 29 Ιουνίου 2010 από τις 6πμ.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ & ΠΟΡΕΙΑ της Τρίτης 29 Ιουνίου 2010

ΠΑΤΗΣΙΩΝ μπροστά από το ΜΟΥΣΕΙΟ στις 11πμ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Δημήτρης Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: