Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε όλο τον ΚΛΑΔΟ

Τελικά οι απολύσεις έφτασαν τις 25 στον ΔΟΛ. Καλύτερα για να είμαστε ακριβείς 12 περίπου ήταν οι "οικιοθελείς" αποχωρήσεις και άλλες 13 περίπου οι "στεγνές" απολύσεις. Ανάμεσα τους όπως αναφεραμε, του Χρήστου Μαϊδη πρόεδρου της ΕΠΠΗΤ (το αντίστοιχο της ΕΠΗΕΑ για τον περιοδική Τύπο) και μελους της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ, του Μιχάλη Πρωτολάτη, στέλεχους των οικονομικών υπηρεσιών του ΔΟΛ (με φιλεργατική τονίζουμε σταση)αλλά και συναδέλφων απο το διοικητικό προσωπικό καθώς επίσης και δημοσιογραφους απο το ΒΗΜΑ. Στις "οικιοθελείς" αποχωρήσεις ακούσαμε (χωρίς να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε) για αποχώρηση του κ Τσαλάπάτη, της κας Νταουντάκη καθώς επίσης και του κ. Καψή.
Η Διευθυνση του ΔΟΛ δηλώνει ότι απο Δευτερα θα επανέλθει είτε με νέο πακετο 25 απολύσεων, είτε με πρόγραμμα περικοπώς στους μισθούς, είτε και τα δύο.
Στον Πήγασο απο την άλλη συνεχίζονται οι πολιτικές και συνδικαλιστικες εκαθαρίσεις απο τους πρώην "αριστερους" και νύν διευθυντάδες του Μπομπολέικου. Σήμερα σειρά είχαν τέσσερις συνέδελφοι απο το ΕΘΝΟΣ ανάμεσα τους και η Σοφία Στυλιανού υποψήφια με τους Financial Crimes στις τελευταιες εκλογές.
Στην Ελευθεροτυπία ακόμη απλήρωτοι παρά τις επίμονες προσπαθειες του Διευθντή που αμάσητες τις επανάνάμβαναν διάφοροι συνάδελφοι ότι το δάνειο θα το πάρουν την Παρασκευή (σήμερα δηλαδή) Στην ΕΡΤ την Τρίτη 4 Οκτώβρη, το ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ έχει στην ημερήσια διάταξη το κλείσιμο της ΕΤ1, της Ραδιοτηλεόρασης και του 958. Στο ΑΛΤΕΡ ξανά τα ίδια.
Φταίμε εμεις που λέμε οτι αυτό που χρειάζεται είναι να κλείσουν απεργιακά όλες οι εφημερίδες τα κανάλια και τα ραδιόφωνα για ένα μήνα? Μόνο έτσι μπορούμε να τσακίσουμε τα αφεντικά και θα γλυτώσουμε και τγην κοινωνία (έστω και για ένα μήνα) απο το βάσανο της "αντικειμενικής" τους ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: