Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΣΠΟΡ FM ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ



...Λάβαμε και αναρτούμε την ακόλουθη επιστολή...

"ΟΤΟ, O ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"!!!

Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη σε δικαστική αίθουσα πριν λίγες ημέρες. Εκπρόσωπος του ΣΠΟΡ FM δεν δίστασε να γελοιοποιήσει δημοσίως τον άνθρωπο που εξαιτίας του ο σταθμός το 2004 και εντεύθεν έβγαλε τρελά...
λεφτά.
Ενώ κατά τους επικριτές του σταθμού, στην πλάτη της Εθνικής στήθηκαν καριέρες, καθώς επίσης στο βωμό της επιτυχίας δεν έλειψε και η αθλητική εθνικοφροσύνη. Το περιστατικό συνέβη στην Ευελπιδων με το δικηγόρο του ΣΠΟΡ FM να χαρακτηρίζει τον Ότο Ρεχάγκελ, Αλέφαντο της Ελλάδος!
Άναυδοι έμειναν όσοι ήταν στην αίθουσα, ακόμη και η πρόεδρος του δικαστηρίου, ακούγοντας το νομικό εκπρόσωπο του "πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου της χώρας" να υποστηρίζει με αυτό τον τρόπο τα επιχειρήματα της εταιρείας. Σκοπός του φυσικά να μειώσει την προσωπικότητα του Ότο Ρεχάγκελ, όταν ο Γερμανός πήγαινε για πρώτη φορά σε στούντιο ελληνικού μέσου, μετά το θρίαμβο στο Euro για την πρώτη του συνέντευξη!

Βλέπετε η ενάγουσα πλευρά ζητά δεδουλευμένα ετών καταθέτοντας μεταξύ άλλων, μια σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων-μαζί και του Ρεχάγκελ- που τότε παρουσιαζόταν από τον ΣΠΟΡFM "ως αποκλειστική επιτυχία του σταθμού"- με την ανάλογη βέβαια διαφήμιση με σποτ και καταχωρήσεις. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και για να μηδενιστούν τα πάντα, ώστε να γλυτώσουν την νόμιμη αποζημίωση στο γνωστό δημοσιογράφο δεν δίστασαν να προσβάλλουν και να γελοιοποιήσουν τον αναμορφωτή της Εθνικής ομάδας, δηλαδή, αυτόν που έφερε έσοδα στο σταθμό!
Το κερασάκι στην τούρτα για τη νοοτροπία που κυριαρχεί στην δημοσιογραφική αγορά αποτελεί η παρουσία του μάρτυρα, που έφερε ο ΣΠΟΡ FM κατά του καταξιωμένου πρώην συνεργάτη του. Ο μάρτυρας του σταθμού ήταν ο κούριερ του ομίλου! Ναι, ένας απλός εργαζόμενος για εξωτερικές δουλειές εκλήθη προφανώς ήθελε δεν ήθελε, να κρίνει την ποιότητα, την εργασία και το εύρος ενός καταξιωμένου δημοσιογράφου. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο ακόμη και από την πρόεδρο του δικαστηρίου, ούτε φυσικά από όσους έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στην αίθουσα για άλλες υποθέσεις Σημεία των καιρών βλέπετε και δη των εργοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: