Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Απεργιακός συντονισμός στο ΔΟΛ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ



ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Η ιδιοκτησία του ΔΟΛ σε μία ολομέτωπη επίθεση κατά των εργαζομένων και της άσκησης του συνδικαλιστικού τους δικαιώματος απέλυσε την εκλεγμένη εκπρόσωπο των εργαζομένων διοικητικών και οικονομικών υπαλλήλων και άλλους έξι υπάλληλους μέλη της ΕΠΗΕΑ. Αντιδρώντας στην εκδικητική αυτή ενέργεια της εργοδοσίας η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών κήρυξε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στον αγώνα τους οι συνάδελφοι της ΕΠΗΕΑ δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνοι, γιατί η απόλυση της εκλεγμένης συναδέλφου προσβάλλει το συνδικαλιστικό δικαίωμα όλων των εργαζομένων.

Για τον λόγο αυτό τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΠΕΛ, της ΕΠΠΕΑ, της ΕΦΕ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΠΗΤ αποφάσισαν, σε ένδειξη συμπαράστασης, να κηρύξουν 24ωρη απεργία στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», τον Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM», τις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr», καθώς και στα περιοδικά «COSMOPOLITAN», «MARIE CLAIRE» και «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ», από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου 2012 έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης, 4 Απριλίου 2012.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: