Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Οι Financial Crimes για τη μήνυση του Flash εναντίον της ΕΤΕΡ


...φωτο αρχείου: "διακεκριμένος" στο Φαρ Ουέστ...




Καταγγέλουμε την απόπειρα της εργοδοσίας του FLASH να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση της ΕΤΕΡ, με την κατάθεση μηνύσεων εναντίον του προέδρου της. Είναι γνωστοί οι σκληροί αγώνες των εργαζομένων την τελευταία περίοδο, ενάντια στις απολύσεις, τις δυσμενείς εργασιακές αλλαγές και την οικονομική ασυνέπεια της εργοδοσίας. Με έκπληξη είδαμε τον εργοδότη Π. Κυριακίδη να αυτοαποκαλείται στη μηνυτήρια αναφορά ως "διακεκριμένος επιχειρηματίας στο χώρο των ΜΜΕ".

Αναρωτιώμαστε αν:

Στις "διακρίσεις" περιλαμβάνεται το πρόσφατο πρόστιμο των 20.000 ευρώ από το ΣΕΠΕ για παρεμπόδιση ελέγχου με τη συνδρομή φουσκωτών.

Αν ο μπράβος που χτυπούσε το κινητό του, με ήχο πολυβόλου και τον αγκυλωτό σταυρό να αναβοσβήνει στην οθόνη του, την ώρα που ήταν δίπλα του οι επιθεωρητές εργασίας, είναι μέρος της "διακεκριμένης παρουσίας" στα ΜΜΕ.

Αν η αποζημίωση τεχνικών με ποσά προϋπηρεσίας 10 χρόνων, όταν αυτοί ήταν με προϋπηρεσία 20 χρόνων, που κατέγραψε το ΣΕΠΕ και δικαίωσε τους τεχνικούς, είναι και αυτό "διακεκριμένο κατόρθωμα".

Αν η διαπίστωση της μαύρης εργασίας δημοσιογράφου και η ψευδής δήλωση της νομικής εκπροσώπου της εργοδοσίας στο ΣΕΠΕ Ν. Ιωνίας, ότι έκανε πρακτική άσκηση, χωρίς να είναι σε θέση να προσκομίσει κανένα αποδεικτικό έγγραφο, είναι και αυτή άλλο ένα "διακεκριμένο περιστατικό".

Αν οι απολύσεις εργαζομένων και τα συχνά τεχνικά προβλήματα που δημιουργούν οι ελλείψεις του απαραίτητου και καταρτισμένου προσωπικού, αποτελούν επίσης κάποιας μορφής "διάκριση".

Για να το πούμε με απλά λόγια:
Kάτω τα χέρια από την ΕΤΕΡ, τους εκπροσώπους της και κάθε εργαζόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: