Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΣΥΠΕΡΤ: συγκρότηση σε σώμα για το νέο ΔΣ


Αγ. Παρασκευή 20/6/2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Χθες 19-06-2012 το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Π. Καλφαγιάννη, συνεδρίασε ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου.

Αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό για μυστική ψηφοφορία η συγκρότηση του Δ.Σ. είναι η εξής :

Πρόεδρος : Π. Καλφαγιάννης

Αντιπρόεδρος Α’ : Κ. Γόντικας

Αντιπρόεδρος Β’ : Χ. Λιάτσος

Γεν. Γραμματέας : Π. Πρίντεζης

Αναπλ. Γραμματέας : Μ. Βλαχογιάννη

Οργαν. Γραμματέας : Γ. Πρίντεζης

Ταμίας : Β. Βαλαδάκη

Έφορος : Π. Τσάρας

Μέλη : Σ. Σαζακλόγλου
Π. Κεραμάρου
Α. Μανιάς
Ειρ. Φωτέλλη
Γ. Τσιντιλάκης
Π. Ζαβίτσας
Ε. Παπαγεωργίου

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Αφού σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας και αφού σας διαβεβαιώσουμε ότι γνωρίζουμε ότι η ευθύνη που αναλάβαμε είναι μεγάλη, σε αυτούς τους καιρούς που τα εργασιακά δικαιώματα ξεθεμελιώνονται, το δικαίωμα στη δουλειά αμφισβητείται και η φτωχοποίηση η οποία έρχεται από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της Τρόικα και η αξιοπρέπεια καταρρακώνεται πρέπει όμως να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, όχι γιατί θέλουμε να κρατήσουμε κάποια κεκτημένα προνόμια όπως τα βαφτίζουν κάποιοι έντεχνα για να μας λοιδορούν αλλά γιατί σαν εργαζόμενοι έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε ένα ομαλό εργασιακό βίο και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Όλοι μαζί πρέπει να επαγρυπνούμε και να συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια αλλαγής των πολιτικών που ρίχνουν όλα τα βάρη στους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο της χώρας και είναι οι μόνοι φερέγγυοι.

Όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε καθημερινά μάχη για το μέχρι πρότινος αυτονόητο.

Τα βάρη που θέλουν να μας φορτώσουν δεν μας αναλογούν και θα παλέψουμε ως το τέλος για να τα ανατρέψουμε.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Είναι ώρα για αγώνα ενάντια στις πολιτικές της στέρησης στοιχειωδών δικαιωμάτων.
Η ενότητα και ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος κι αυτό καθημερινά πρέπει να σφυρηλατείται . Εμείς από την πλευρά μας, το έχουμε κάνει πράξη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: