Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΕΠΗΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ


Αθήνα 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταδικάζει την άνανδρη επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της «Χρυσής Αυγής» εναντίον της συναδέλφου Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, οι οποίες εκπροσωπούσαν το Κ.Κ.Ε. και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε πάνελ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, καθώς και εναντίον των δημοσιογράφων και των τεχνικών, που προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον μαινόμενο κ. Κασιδιάρη.

Παρόλο που σε όλη την υφήλιο, αλλά και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, νωπές είναι οι μνήμες των θηριωδιών των ναζί, εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, παρακινούμενοι από οργή και αγανάκτηση για ένα πολιτικό σύστημα που ξεπουλά τον τόπο μας και καταστρέφει τις ζωές και τα όνειρα μας, επέτρεψαν με την ψήφο τους, στο εκτρωματικό αυτό μόρφωμα που «ακούει» στο όνομα «Χρυσή Αυγή», να εκπροσωπηθεί στη Βουλή των Ελλήνων.

Τα όσα όμως συνέβησαν σήμερα, μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών αποδεικνύουν ότι οι πρακτικές των μελών της«Χρυσής Αυγής» καμία σχέση δεν έχουν με δημοκρατικούς θεσμούς και αξίες, αλλά με πρακτικές ανερμάτιστων τραμπούκων που στα νοσηρά μυαλά τους ο σεβασμός στον διάλογο και στη διαφωνία έχει αντικατασταθεί απο προπηλακισμούς, ύβρεις και χειροδικίες.

Προχθές στόχος των εγκληματικών τους ενεργειών ήταν οι δημοκρατικοί φοιτητές, χθες οι μετανάστες, σήμερα οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή των Ελλήνων.

Αύριο, ίσως όλοι όσοι κατά τη γνώμη τους δεν πληρούν τις προδιαγραφές του ναζιστικού ιδεολογήματος της «καθαρής φυλής».

Συνάδελφοι,

Το αυγό του φιδιού έχει προ πολλού εκκολαφθεί. Σήμερα έχει ανδρωθεί και καραδοκεί.

Η είσοδος της «Χρυσής Αυγής» στο κοινοβούλιο, δεν αποτελεί μόνο ντροπή για την δημοκρατία, αλλά και προσβολή των προγόνων μας, που με ιδεώδη την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, θυσιάστηκαν για να μην περάσει ο φασισμός και η μισάνθρωπη «ιδεολογία» του.



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: