Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Aνακοίνωση εργαζομένων στο Κανάλι 1



Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά
«Κανάλι Ένα»

                                                   



Πειραιάς, 12 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου  «Κανάλι Ένα», πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Πειραιά στο πλαίσιο τριήμερης απεργιακής κινητοποίησης, απαιτώντας από το δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μιχαλολιάκο να σεβαστεί τις αλλεπάλληλες δημόσιες δεσμεύσεις του ότι θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους 60 εργαζόμενους της ΔΗ.ΡΑ.Π.
Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί ο μισθός του Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία δέσμευση του δημάρχου - στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 2 Οκτωβρίου - ήταν ότι οι εργαζόμενοι στο «Κανάλι Ένα» θα εξοφληθούν έως τις 15 Οκτωβρίου…
Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν με την ΕΣΗΕΑ και την ΕΤΕΡ για την πορεία των κινητοποιήσεών τους από εδώ και πέρα εξαντλώντας κάθε συνδικαλιστικό και νομικό δικαίωμα προκειμένου να κρατήσουν το ραδιόφωνο ζωντανό και να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους.
Στη συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από το Δημαρχείο παραβρέθηκαν και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους: εκπρόσωπος της Μαρίας Ρεπούση, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην  Α΄ Πειραιά, εκπρόσωπος του Συνδυασμού «Πειραιάς Πολιτών-Καθαρή Συμφωνία», ο επικεφαλής του οποίου Γιάννης Μίχας, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Επίσης παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά, Σήφης Βουράκης, Μαρία Σταθάκη, Ηλίας Σαλπέας και Θανάσης Διαβολάκης.
Παρόντες επίσης ήταν, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ Νάσος Μπράτσος.

Οι εργαζόμενοι στο «Κανάλι Ένα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: