Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Παρακμή από τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου-θύματα οι εργαζόμενοι

Προς:Πρόεδρο ΕΣΗΕΑ κ. Δημήτρη Τρίμη,
Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ
Θα ήθελα να ενημερώσω τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ότι οι δημοσιογράφοι καθώς και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94 FM»είμαστε απλήρωτοι για επτάμιση μήνες. Συγκεκριμένα οφείλονται ο μισός Οκτώβριος του 2011 και οι Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος 2012.
Παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση του ραδιοφώνου εξακολουθούν να μην δίνουν κανένα χρονοδιάγραμμα για πληρωμές, εξακολουθούν να«πιέζουν» για μειώσεις μισθών μέσω «επιχειρησιακής σύμβασης» ενώ διαρρέει πληροφορίες για την πρόθεση της να κλείσει το ραδιόφωνο μέχρι το τέλος του2012, όπως τους επιτρέπει ο Νόμος.
Τα μέλη της ΕΣΗΕΑ ζητούμε από την Ένωση:
- Την παρέμβαση της προς την Δημοτική Αρχή και την Διοίκηση του ραδιοφώνου για την καταβολή των δεδουλευμένων μας αλλά και για την διερεύνηση των προθέσεων της όσον αφορά το μέλλον του ραδιοφώνου.
- Την προκήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων συνοδευόμενες από ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί την κατάσταση στο ραδιόφωνο.
- Την εξέταση του ενδεχομένου να δοθεί στα οκτώ μέλη της απεργιακό επίδομα προκειμένου να καλύψουμε της τεράστιες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί από την παρατεταμένη μη καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Ευχαριστώ
Εκπρόσωπος στο Μεικτό Συμβούλιο
Δημήτρης Δημακόπουλος




σχόλιο του blog: η δημοτική αρχή είναι ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και στηρίχτηκε και από τους Οικολόγους Πράσινους και τώρα πιέζει απλήρωτους εργαζόμενους για κατάργηση της ΣΣΕ της ΕΣΗΕΑ που την ίδια ώρα είναι σε ισχύ και σε αναμονή ΚΥΑ. Και παρανομούν και έχουν θράσος οι αριστεροδεξιούληδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: