Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

19 Γενάρη - ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΗ Αντιφασιστική




Συνέντευξη τύπου για την
19 Γενάρη-Αθήνα πόλη αντιφασιστική
Πέμπτη 10 Γενάρη,1μμ
στο  Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Κτίριο ΟΠΑΝΔΑ, Ακαδημίας 50
Θα μιλήσουν εκπρόσωποι των  φορέων που καλούν

Το Σάββατο 19 Γενάρη η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, κοινότητες μεταναστών, το Δημοτικά Συμβούλια της Αθήνας , του Ελληνικού-Αργυρούπολης, του Γαλατσίου, της Ν.Ιωνίας, του Ν.Ηρακλείου, του Κορυδαλλού, της Πετρούπολης, του Ταύρου-Μοσχάτου, του Ρεθύμνου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, το Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα καλούν σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 2μμ και συναυλία στο Σύνταγμα στις 4μμ. Κεντρικά συνθήματα: Έξω οι νεοναζί, Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης, ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.

Συμμετέχουν μεγάλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες: Υπόγεια Ρεύματα, Magic de Spell,Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Τουλιάτος, MC Γίνκα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Χαϊνης Αποστολάκης, Μοτίβο-4, Alex de Leon, Μάνος Πυροβολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Burger Project, Elektro Balkana, Ηλίας Μακρίδης και οι Βιτρw, Sound Esc, Radio Sol, Γιάννης Σιδηράς, Seli Kanou.Ο Βασίλης Κουκαλάνι με το θέατρο Μια Γιορτή στου Νουριάν.
Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών ενάντια στο φασισμό και τα ρατσισμό, η 19 Γενάρη είναι η κραυγή σου» η οποία έχει συγκεντρώσει μεγάλη στήριξη.
Θα υπάρξει παρουσίαση της διεθνούς διάστασης καθώς στις19 Γενάρη σε μια σειρά χώρες έχουν καλεστεί κινητοποιήσεις αλληλεγγύης.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική Απειλή, 6932828964

Δεν υπάρχουν σχόλια: