Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Tρέχοντα....


Μικτό συμβούλιο έχει σήμερα στις 12 η ΕΣΗΕΑ όπου εκτός της κοπής της πίτας (με το ιδιαιτέρως πολύτιμο φλουρί στις μέρες μας, αφού από αλλού δεν βλέπουμε ούτε σέντσι), θα συζητηθούν και οι ενστάσεις στο θέμα των εγγραφών.

 
 
Για την ίδια ώρα έχει υπάρξει κάλεσμα για συνέλευση στην ΕΡΑ με πρόσκληση της εκπροσώπου (και όχι του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ), που διαφώνησε με τις αποφάσεις-προτάσεις της συνέλευσης της Παρασκευής, προς την ΕΣΗΕΑ και για το περιορισμένο της συμμετοχής.

Σήμερα αναμένεται από την ΕΣΗΕΑ, η υιοθέτηση ή μη, ή η τροποποίηση της πρότασης της συνέλευσης της ΕΡΤ για στάσεις εργασίας αυτή τη βδομάδα. Ρεπορτάζ καθώς και την άποψή μας, έχουμε αναρτήσει την Παρασκευή που μας πέρασε.

Συγκέντρωση έξω από το Mega πραγματοποιούν αύριο στις 7 εργαζόμενοι από τα ΜΜΕ με αφορμή τα όργια μνημονιακής προπαγάνδας.

 
 
 
Κινητοποιήσεις αναμένεται να αποφασίσουν (επέκταση για να είμαστε ακριβείς) οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Μένει να δούμε την έμπρακτη συμπαράσταση άλλων κλάδων, εκτός από την έκδοση ανακοινώσεων.

 
 
 
Μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων στο χώρο της δημόσιας Υγείας την Πέμπτη με διαδήλωση στην Αθήνα, όπου θα συμμετέχουν και αντιπροσωπείες εργαζομένων από νοσοκομεία και ΚΥ της επαρχίας.

Και καμιά υπογραφή συμπαράστασης δεν θα έβλαπτε:  http://www.ipetitions.com/petition/nosokomeioikarias/

Άντε να δούμε αν και πώς θα «συγκινηθούν» οι καναλάρχες και οι παπαγάλοι τους και τι είδους «προβολή» (και αν) θα έχει η κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: