Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση - Συζήτηση για τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής


Προπαγάνδα 24 καρατίων: Εκδήλωση - Συζήτηση για τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής

Στη ΒΑ Χαλκιδική, οι κάτοικοι δίνουν έναν καθημερινό και ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού της Κασσάνδρας, ενάντια στο ξεπούλημα του τόπου τους και την υποβάθμιση της ζωής τους. 
Υπερασπιζόμενοι τα χωριά τους και το αρχέγονο δάσος των Σκουριών από τα καταστροφικά σχέδια της καναδικής πολυεθνικής «Eldorado Gold» και της ελληνικής θυγατρικής της «Ελληνικός Χρυσός», οι κάτοικοι στήνουν τείχος αντίστασης στον οδοστρωτήρα της πολυπόθητης «ανάπτυξης», που κράτος και κεφάλαιο επιχειρούν να επιβάλλουν στα κεφάλια τους, με όπλα την καταστολή και τη χειραγώγηση από τα ΜΜΕ. 
Ενώ λοιπόν οι δυνάμεις των ΜΑΤ εξαπολύουν έναν ανελέητο χημικό πόλεμο μέσα στο δάσος και ξυλοκοπούν βάναυσα τους διαδηλωτές, την ίδια στιγμή τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ επιτελούν τον ιδεολογικό τους ρόλο: οι κάτοικοι που αντιστέκονται είτε βαφτίζονται «ακροαριστερά τάγματα εφόδου» είτε οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις τους δεν βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας. 
Όμως στη μάχη αυτή δεν είναι μόνοι. Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής είναι εικόνα απ' το μέλλον, είναι αγώνας όλων μας. 

 Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, 20:30 μ.μ.
Καλαμιώτου 2, κτήριο ΕΜΜΕ, πλ. Καπνικαρέας
Συνέλευση έμμισθων, άμισθων, "μπλοκάκηδων", "μαύρων", 
ανέργων και φοιτητών στα ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: