Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. στο πλευρό των απεργών στα δημόσια ΜΜΕ

 

Αλληλεγγύη στον συνεχιζόμενο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.).
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. υιοθετεί τις αποφάσεις της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και στηρίζει τον αγώνα τους, με τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλα τα ΜΜΕ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, από τις 06:00 της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου, έως τις 06:00 της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου.
Με τον συνεχιζόμενο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ καταγγέλλονται οι κυβερνητικοί χειρισμοί οι οποίοι καταργούν κάθε έννοια ΣΣΕ και μειώνουν δραματικά τους μισθούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά τους ταμεία και τη λειτουργία της ενημέρωσης.
Απαιτείται η διασφάλιση των ΣΣΕ στα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ, δημοτικοί ραδιοσταθμοί και γραφεία τύπου) και η παραμονή στην εργασία τους των «συμβασιούχων» συναδέλφων στην ΕΡΤ, τον «Αθήνα 9,84» και οπουδήποτε αλλού στο δημόσιο τομέα.
Επίσης, η Π.Ο.Ε.ΣΥ. υιοθετεί και στηρίζει την 3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι σε όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα) με συγκέντρωση στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. στις 12 μ. και πορεία προς τη Βουλή.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Τo Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ.
Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: