Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Δράση, εξωστρέφεια,αλληλεγγύη ΤΩΡΑ!!




Αναρτούμε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στον "επικοινωνία 94FM" και τονίζουμε με αφορμή το επίκαιρο θέμα των συμβασιούχων στην ΕΡΤ, ότι απαιτούνται δράσεις σαν αυτές των εργαζομένων στον "επικοινωνία 94FM" για να "φανούν" οι κινητοποιήσεις και όχι κλείσιμο στο καβούκι. Αναρτούμε και φωτο αρχείου από την περίοδο Μάης-Ιούνης 2008, από αντίστοιχες δράσεις (ΗΣΑΠ, Δημαρχείο, κλειστό γήπεδο)που είχαν επιτυχή κατάληξη.



Σωματείο Εργαζομένων στον "επικοινωνία 94FM"

Σας ενημερώνουμε ότι για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι του "επικοινωνία 94 FM" παραμένουν απλήρωτοι. Σε μια εποχή όπου τα οικονομικά μέτρα της κεντρικής κυβέρνησης μειώνουν το πραγματικό εισόδημα του καθένα μας, εμείς καλούμαστε να επιβιώσουμε και να καλύψουμε τις πάγιες υποχρεώσεις μας με μηδενικό εισόδημα. Δυστυχώς η Ανελαστική Δαπάνη που αφορά τη μισθοδοσία των εργαζομένων έχει γίνει λάστιχο. Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι εργαζόμενοι του "επικοινωνία 94 FM" παρέμειναν απλήρωτοι επί τρίμηνο (Φλεβάρης, Μάρτης, Απρίλης). Σύμφωνα με το δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Σταύρο Γεωργόπουλο, όπως ο ίδιος μας επεσήμανε σε σημερινή μας συνάντηση, φταίει η κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, η επίτροπος και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, επειδή δεν καλύπτουν τις ευθύνες της διοίκησης για τη λειτουργία του ραδιοφώνου, όπως η εξεύρεση πόρων.
Οι εργαζόμενοι του "επικοινωνία 94 FM" δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν την ίδια ταλαιπωρία των προηγούμενων μηνών, δεν θα επιτρέψουν στο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Σταύρο Γεωργόπουλο, να τους αντιμετωπίζει σαν εργαζόμενους Β΄ κατηγορίας, τσαλακώνοντας την αξιοπρέπειά τους. Αναγκαζόμαστε για ακόμα μια φορά προκειμένου να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, να καταφύγουμε σε δυναμικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και γνωστοποίησης του προβλήματος στην τοπική κοινωνία.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας

Ενημέρωση εκπροσώπων όλων των κομμάτων, των ΜΜΕ τοπικών και μη

Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου Αττικής

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στις λαϊκές αγορές της πόλης μας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στα ΚΑΠΗ του δήμου μας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στις ενορίες του δήμου μας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στον ΗΣΑΠ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία

Συμβολική κατάληψη δημοτικών χώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: