Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σύγκρουση δύο κόσμων


φωτο η προσέλευση του Παπανδρέου στα "Ποσειδώνεια" 2010

Η περιγραφή των Financial Times για τα "Ποσειδώνια" που γίνονται κάθε δύο χρόνια στην Ελλάδα: "Οι πάμπλουτοι εφοπλιστές από την Ελλάδα και από άλλα μέρη πίνουν σαμπάνιες, τρώνε σούσι και αστακούς στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μακριά από τους ζητιάνους, τους διαδηλωτές ενάντια στην κυβέρνηση, τους εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζουν μεγάλες μισθολογικές περικοπές, όλους αυτούς που έχουν γίνει έμβλημα της ελληνικής δημοσιονομικής κρίσης…
Παρόλα αυτά οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν δείξει σημάδια να τους φορολογήσουν ή να βάλουν χέρι σε κομμάτι της τεράστιας περιουσίας τους. Ο πρόεδρος των Ελλήνων εφοπλιστών λέει ότι το Σύνταγμα τους προστατεύει για πάνω από 40 χρόνια. Έτσι δύο παράλληλοι κόσμοι της χλιδής και των ζητιάνων μοιάζει ότι συνεχίζουν".


Kαι το σχόλιο των Financial Crimes:
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, απαγόρευση των απολύσεων, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, όχι στην αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση.



Υ.Γ. προβλήματα που αντιμετώπισε η HOL είχαν σαν επιπτώσεις να λάβουμε στο mail μας, με καθυστέρηση εργασιακές ανακοινώσεις και κατά συνέπεια να αναρτηθούν και με καθυστέρηση. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μας ενημερώνετε και στα κινητά τηλέφωνα, που έχουμε στη δεξιά πλευρά της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: