Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους




Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των www.superbasket.gr, www.basketblog.gr,www.basketnet.gr, www.infobasket.gr, που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση και μάλιστα σε μέρα με πλήρη αγωνιστική δράση (Σάββατο) στο αντικείμενό τους. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για άλλα portals για τα οποία δεν έχουμε εικόνα και συμμετείχαν και αυτά στην απεργία. Μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να φωνάζουμε για την επίλυση και αποκατάσταση των αδικιών στα portals και ευρύτερα στα ιντερνετικά ΜΜΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια σημείωση:

επειδή σε πολλά μπλογκ, αλλά και σε συζητήσεις, διαβάζω και ακούω ότι η απεργία πρέπει να γίνεται στοχευμένα σε όσα Μέσα κάνουν απολύσεις, απλώς σημειώνω ότι η ιστορία δείχνει πως τέτοιες απεργίες απλά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, και κηρύσσονται παράνομες από τα δικαστήρια.

Ο εκάστοτε εργοδότης-ιδιοκτήτης προσφεύγει στη δικαιοσύνη και ΠΑΝΤΑ (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) οι απεργίες δεν γίνονται στα Μέσα που μεμονωμένα προκηρύσσονται.

Δυστυχώς, ΜΟΝΟΝ οι απεργίες που κηρύσσονται σε όλα τα Μέσα δεν προσβάλλονται και γίνονται κανονικά.

Ας το έχουμε, λοιπόν, και αυτό υπόψη μας. Εκτός κι αν θέλουμε κι εμείς να μη γίνονται οι απεργίες, να συνεχίζονται οι απολύσεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά, αφού εμείς "αγωνιστήκαμε και κηρύξαμε απεργία"...
Κάτι που καταντά ύποπτο.