Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Στάση της ΕΤΙΤΑ στο Extra Channel4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ EXTRA ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/8 ΑΠΟ ΩΡΑ 17:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 21:00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Τ/Σ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
• Την μη υπογραφή ατομικών συμβάσεων με δυσμενέστερους των σημερινών όρους αμοιβής και εργασίας
• Την επαναπρόσληψη των απολυθέντων εργαζομένων
• Την καταβολή και εξόφληση δεδουλευμένων
• Την μη άσκηση απειλών σε βάρος των εργαζομένων για την εξασφάλιση της συναίνεσής τους στις πιο πάνω πρακτικές

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον Τ/Σ EXTRA

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2012 Αρ. Πρωτ: 1627Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια της διοίκησης του σταθμού EXTRA CHANNEL να «επιβάλει» στους εργαζόμενους τεχνικούς του σταθμού ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών. Δεν φτάνει που εδώ και δύο μήνες δεν έχουν καταβάλει τους μισθούς των εργαζομένων, τώρα έρχονται και ζητούν ατομικές συμβάσεις και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι μισθοί αυτοί πέφτουν στον βασικό μισθό του ανειδίκευτου εργάτη!!!
Οι εκβιασμοί που γίνονται είναι ξεκάθαροι και ωμοί! Ήδη απολύθηκε ένας εργαζόμενος που δεν δέχθηκε να υπογράψει ενώ πολλοί άλλοι έχουν απειληθεί.

Εμείς ενημερώνουμε την διοίκηση του EXTRA πως δεν θα καθίσουμε άπραγοι σε όλη αυτή την εξωφρενική κατάσταση! Τους καλούμε άμεσα να σταματήσουν να παρανομούν καθώς οι απολύσεις για την άρνηση υπογραφής ατομικής σύμβασης είναι παράνομες και εκδικητικές και τιμωρείτε από τον νόμο!

Απαιτούμε την επαναπρόσληψη όλων όσων απολύθηκαν και την απόσυρση των ατομικών συμβάσεων!

Συνάδελφοι! Αντισταθείτε και μην υπογράψετε την θανατική εργατική σας καταδίκη!
Μην υποκύψετε στους εκβιασμούς τους!
Το σωματείο σας είναι εδώ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: