Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη, τη συλλογική μας δύναμη και ν΄ αντιληφθούμε πως είμαστε πολλοί, έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε


...αναδημοσίευση από το http://www.ygeianet.gr...

Το χτεσινό συλλαλητήριο στο υπουργείο Υγείας ξάφνιασε ευχάριστα ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Αν και πραγματοποιήθηκε εν μέσω Αυγούστου είχε εκπληκτικά μεγάλη συμμετοχή από υγειονομικούς και πολίτες όλων των ηλικιών. Αυτή ήταν και η αιτία που ο ταλαντούχος Άδωνις Γεωργιάδης δεν τόλμησε να μιλήσει για μειοψηφίες και «μοναξιά» των συνδικαλιστών, αλλά ως πράκτορας του ΟΠΑΠ επιδόθηκε σε θεατρινισμούς, γελοιότητες και διαφήμιση του «Πάμε στοίχημα».
Βεβαίως τα μεγάλα συγκροτήματα ενημέρωσης έχουν αντιληφθεί πως ο Άδωνις είναι ο δικός τους άνθρωπος, ικανός να διεκπεραιώσει με πολιτικό αμοραλισμό το εγχείρημα της κατεδάφισης της δημόσιας υγείας, γι αυτό και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο.
Δείτε ενδεικτικά την αγιογραφία που έκανε χτες στον Άδωνι Γεωργιάδη ο απίθανος Άρης Πορτοσάλτε (κλικ εδώ στο 5.15΄), δείτε δίπλα και το αυριανό πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου Έθνους, το οποίο ακολουθεί πιστά την τακτική της σπίλωσης των εργαζομένων κάθε φορά που ξεσπούν κινητοποιήσεις και κοινωνικές εντάσεις.
Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση παραπαίει, το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται στο εξωφρενικό ύψος των 321 δις ευρώ και ένα νέο μνημόνιο βρίσκεται επί θύραις τα πρωτοπαλίκαρα της τρόικας με απερίγραπτο μίσος διαλύουν όλο τον παραγωγικό ιστό της χώρας, ξεπουλούν τα δημόσια αγαθά και τσαλαπατούν απροκάλυπτα την αξιοπρέπεια των ανθρώπων.
Χρέος μας να αποβάλλουμε κάθε ίχνος φόβου, κάθε αναστολή. Να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη, τη συλλογική μας δύναμη και ν΄ αντιληφθούμε πως είμαστε πολλοί, έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε.
Το θέμα είναι πως πρέπει να νικήσουμε γρήγορα, πριν καταστρέψουν τα πάντα στο διάβα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: