Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Τότε με μπράβους και αποκλεισμούς σωματείων, τώρα με την τρόικα που παραπαίει


...αντιγράφουμε από τις typologies και μετά θα σχολιάσουμε και θα θυμίσουμε...

Οι επιλογές του Παντελή Καψή και οι ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη…
Με “άρωμα” ΕΡΤ  η Δημόσια Τηλεόραση του Παντελή Καψή. Από το  γραφείο του Παντελή Καψή ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που θα στελεχώσουν την ανυπόστατη “Δ.Τ.” δίπλα στο Γκίκα Μάναλη. Σύμφωνα με το “Βήμα”
την ομάδα απαρτίζουν ο δημοσιογράφος  Βασίλης Θωμόπουλος, που θα εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή ενημέρωσης, ο κΔ. Σοφιανόπουλος που θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα, ο  Αρίστων Κοντιζάς που θα είναι υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών και ο Χρήστος Κουπελίδης που θα είναι υπέυθυνος των οικονομικών.
Είναι άραγε σίγουρος  Παντελής Καψής πως οι προτεινόμενοι δεν έχουν υποθέσεις με τη δικαιοσύνη;
Υ. Γ. Ένας εξ αυτών είχε “ανοίξει λογαριασμό” επιθέσεων σε βάρος του “Π”  όταν η εφημερίδα μας αποκάλυπτε τα σκάνδαλα των διοικήσεων…

Σχολιάζουμε και θυμίζουμε:
Αναβιώνει και μέσα στο "μεταβατικό" περιβάλλον, η παλιά κόντρα που υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ της ΕΡΤ, με τις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις, τη μία που έχασε το συνέδριο του 2009 και ακολούθως επιχείρησε την ίδρυση της ΟΜΕ ΕΡΤ (και τώρα ακολουθεί τις συγκυβερνητικές επιλογές του κόμματος στο οποίο παραμένει, με την επιλογή να μπει στις δίμηνες συμβάσεις και τη ΔΤ και από την άλλη, τη νυν πλειοψηφία της ΠΟΣΠΕΡΤ).

Αφού ευχηθούμε στα "συντρόφια" που θα πάνε στη ΔΤ (για τους υποστηρικτές του ΚΚΕ μιλάμε που έχουν επιχειρηματολογήσει υπέρ της ένταξης στο "μεταβατικό φορέα") να βρουν καλή παρέα εκεί που θα συνυπάρξουν με τους συγκυβερνώντες, θυμίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους:








Δεν υπάρχουν σχόλια: