Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Τρίψας: Από...αναβολή σε αναβολή τα δεδουλευμένα



Ούτε το ΣΕΠΕ δεν τρομάζει τον εκδότη της εφημερίδας Η ΕΛΛΑΔΑ αύριο, Σπύρο Τρίψα, που εξακολουθεί να χρωστά δεδουλευμένα. Ο κ. Τρίψας δεσμεύτηκε προ ημερών γραπτώς ενώπιων του ΣΕΠΕ, μετά από προσφυγή εργαζομένου στην εφημερίδα, ότι θα του κατέβαλλε μέρος των οφειλομένων σήμερα Παρασκευή 20/12/ και θα εξοφλήσει τα υπόλοιπα έως το τέλος του έτους… Την τακτική των… καθυστερήσεων ακολούθησε και στο δικαστήριο, ζητώντας αναβολή, σε εκδίκαση αγωγής που έκαναν συνάδελφοι, υποσχόμενος ότι όπου νάναι έρχεται ο… επενδυτής-η υπόσχεση κρατά από τον περασμένο Αύγουστο-και θα ξοφληθούν τα οφειλόμενα.
 Το ΣΕΠΕ κατέγραψε στο Δελτίο Εργατικής Διαφοράς, ότι αν αθετηθούν τα όσα υπέγραψε ο κ. Τρίψας, το θέμα θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών..
. Έστω και αργά ανακάλυψε η ΕΣΗΕΑ και τα άλλα σωματεία ότι κάτι… στραβό υπάρχει στην ΕΛΛΑΔΑ αύριο. Μέχρι προ τίνος κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ δεν καταδεχόταν να κατέβει προς… Συγγρού  πλευρά και να δει ιδίοις όμμασι τα όσα χαριτωμένα συμβαίνουν σε ένα ακόμη ελληνικό ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: