Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζεται η στοχοποίηση των εργαζομένων της ελεύθερης ΕΡΤ

...από το www.ertopen.com...

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή την εκδικητική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε απολυμενη της ΕΡΤ η οποία χθες συνελήφθη εξαιτίας μικρού χρέους σε ασφαλιστικό ταμείο. «Δεν έχει τελειωμό η αντεργατική κατρακύλα της κυβέρνησης του «μαύρου». Χριστουγεννιάτικα, την ώρα που τα εκλεκτά της μέλη περνούν χλιδάτα στην Κουάλα-Λουμπούρ της Μαλαισίας με τα τζίπ και τις πλαστογραφημένες πινακίδες, έκλεισαν στα κρατητήρια εργαζόμενη της ΕΡΤ (που δεν προσκύνησε την ΔΤ) εξαιτίας ενός μικρού χρέους σε ασφαλιστικό ταμείο. Για το χρέος αυτό είχε καταδικαστεί ερήμην σε φυλάκιση».
Το κράτος δικαίου του μαύρου εξήντλησε τον Ιαβερισμό του πάνω στην εργαζόμενη την οποία αφού εξουθένωσε στερώντας της κάθε πηγή εσόδου επιβίωσης, της ίδιας και των δυο παιδιών που συντηρεί μόνη της, της ζητά να πληρώσει «χρέη». Από πού άραγε να τα βγάλει;

Οι παραγωγοί των σκανδάλων εκατομμυρίων ευρώ, μιζών και καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας μας, Χριστουγεννιάτικα βάζουν στο κρατητήριο την εργαζόμενη μητέρα χωρίς να ωχριούν.

Απαιτούμε να απελευθερωθεί αμέσως η εργαζόμενη που της στερεί το κράτος εργασία και μισθό .

Η στοχοποίηση των εργαζομένων της ΕΡΤ- ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΤ- δεν έχει τελειωμό, αφού έχουν κάνει πλήθος παρανομιών, έχουν κουρελιάσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους ΝΟΜΟΥΣ απέναντι στα δικαιώματα των εργαζομένων που αντιστέκονται, αφού απάλλαξαν τον διαχειριστή από κάθε ευθύνη ακόμα και μελλοντική, αφού προσπαθούν να χωρίσουν τους εργαζόμενους σε πατρικίους και πληβείους και αφού εφευρίσκουν κάθε δυνατό τρόπο να τους εξαθλιώσουν στερώντας τους τις νόμιμες αμοιβές τους, τώρα δεν τους αφήνουν να κάνουν Χριστούγεννα.

Νομίζουν οι αφελείς ότι θα κάμψουν το φρόνιμα των εργαζομένων της ΕΡΤ που εκπέμπουν διαδικτυακά και επίγεια πρόγραμμα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σε όλη την Ελλάδα και μέσω του δορυφόρου σε όλη την Ευρώπη.

Τους δηλώνουμε ότι :

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ – ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΌΣΙΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: