Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ALPHA: γενική συνέλευση





Μαζική γενική συνέλευση των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον ALPHA, με παρουσία των κλαδικών σωματείων ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΣΠΗΤ, ΠΟΣΠΕΡΤ καθώς επίσης και της ένωσης σκηνοθετών. Όλοι οι ομιλητές τόνισαν ότι ενωτικά θα απαντηθεί η όποια απόπειρα της εργοδοσίας να προχωρήσει σε απολύσεις. Κλιμάκιο των Financial Crimes (Γιάννα Σακελλαρίου - ΕΠΗΕΑ και Νάσος Μπράτσος - ΕΣΗΕΑ)με περιοδεία πριν τη συνέλευση, αλλά και κατά τη διάρκειά της μοίρασε την κοινή ανακοίνωση που βρίσκεται στην προηγούμενη ανάρτηση, καθώς και το νέο τεύχος. Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις στον ALPHA.



UPDATE

Με πίεση του κόσμου τα κλαδικά ζήτησαν συνάντηση με τους Γερμανούς απόψε και όλα είναι σε εξέλιξη. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς. Στην ομιλία της η Γιάννα Σακελλαρίου ζήτησε να οργανωθεί απεργία με πλήρη απεργιακά μέτρα (περιφρουρήσεις, εξορμήσεις, κλπ) σε περίπτωση έστω και μιας απόλυσης. Στις 8.30μμ ξεκίνησε η συνάντηση του διασωματειακού με τους Γερμανούς.


UPDATEνο2 Βράδυ Τετάρτης
Η γενική συνέλευση των εργαζομένων με την παρουσία των κλαδικών σωματείων θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Στη συνάντηση με τους Γερμανούς αυτοί επέμειναν ότι δεν μιλάνε για απολύσεις,αλλά μόνο για εθελούσιες αποχωρήσεις.


Νωρίτερα οι Financial Crimes μοίρασαν το νέο τους τεύχος στις εφημερίδες Εσπρέσσο και Ισοτιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: