Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Εξώδικο σε σωματεία



Μετά την επιστράτευση μπράβων, πιστολάδων, στρατιωτικών και διάφορων άλλων φυντανιών για να εμποδιστεί η συμμετοχή των συνέδρων από τα τεχνικά σωματεία, στο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ, επιστρατεύτηκαν τώρα και εξώδικα!!
Η κυρία που το υπογράφει υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε από την πλειοψηφία των δημοκρατικών συνέδρων που επιχειρήθηκε ο αποκλεισμός τους, αλλά μπροστά στο φόβο να αποδειχθεί η αλήθεια, διότι μεγάλος αριθμός συνέδρων βιντεοσκοπούσε τα τεκταινόμενα, αποφάσισε να στείλει εξώδικο και να ζητάει από τους συνέδρους να μη δημοσιεύσουν τα σχετικά βίντεο. Ποιοι και γιατί ανησυχούν μπροστά στη διαφάνεια και στη δημοσιότητα?


Υ.Γ. στο συνέδριο που τελικά θα γίνει από διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση, με μειοψηφία αυτή τη φορά τους απερχόμενους, προτείνουμε να κληθούν τιμητικά, αλλά και για την ασφάλεια των συνέδρων, ο ΘΟΥ ΒΟΥ, ο Κλουζώ, ο αστυνόμος Σαΐνης και τιμητικά προς τα λεβεντόπαιδα του πολεμικού ναυτικού που ήρθαν τη μια μέρα με πολιτικά και την άλλη με στολή σεκιούριτι, να κάνουν τους μπράβους σε συνέδριο συνδικάτου, να διεξαχθεί το συνέδριο στο μέγαρο του ΟΛΠ.

Υ.Γ.2 η «κακοποίηση» της κυρίας μας θυμίζει το παλαιότερο περιστατικό σε απεργία στον Σκάϊ, που ένας υποστήριξε ότι έσπασε το πόδι του μετά από κακοποίησή του από απεργούς, τον πήρε ασθενοφόρο και την άλλη μέρα μπήκε στη δουλειά περπατώντας και με τα δύο πόδια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: