Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αλτ τις ει!!


Σκηνές απείρου κάλλους γι άλλη μια φορά στην ΕΡΤ. Ο φόβος του "εσωτερικού εχθρού" δηλαδή των συμβασιούχων που απολύονται οδήγησε σε κινήσεις, όπως ελέγχους στην πόρτα αν όσοι μπαίνουν εργάζονται ή αν έχει λήξει η σύμβασή τους (μόλις χτες η ανακοίνωση της ΕΡΤ εξέφραζε τη συμπάθειά της για τους συμβασιούχους, πριν εφαρμόσει αποκλεισμούς λες και είναι η ΕΡΤ η Λωρίδα της Γάζας).
Επιπλέον εκεί που δεν υπήρχαν λεφτά, να και οι υπερωρίες σε φύλακες που βαράνε σκοπιά σε κάθε πόρτα και παραπόρτι, μήπως και εισβάλλουν αιμοσταγείς συμβασιούχοι και απαξιώσουν την εικόνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης των τηλεγλεντιών και της προστασίας σε αργόμισθους που ούτε καν ανησύχησαν με την τελευταία κυβερνητική αλλαγή.
Από την άλλη άρχισε η λάσπη ότι στη χτεσινή κινητοποίηση συμμετείχαν "εξωσχολικοί", γιατί τους πονάει η αλήθεια, ότι την έκαναν οι συμβασιούχοι και είχαν την αλληλεγγύη και των μονίμων εργαζομένων.
Την ίδια ώρα που δεν υπάρχουν λεφτά για τους συμβασιούχους, στην ΕΡΤ κυκλοφορεί η λίστα με όσους έχουν πάρει υπέρογκα ποσά υπερωριών το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: