Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TiVi Weekly


ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

Οδός Λεύκης 134, Κρυονέρι Αττικής, Τ.Κ. 145 , Τηλ. Κέντρο: 210 6297600, Fax 210 8161580, ΑΦΜ 094060567 ΔΟΥ : ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ, e-mail: typo@typoekdotiki .gr, web: www.typoekdotiki.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TiVi Weekly

Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Η Διεύθυνση της Τυποεκδοτικής

11/1/2012

Σχόλιο του blog:Για τους μη γνωρίζοντες, το περιοδικό TIVO, μετονομάστηκε από τον Κώστα Γιαννίκο σε TIVI και στηρίχτηκε από την ύλη που έστειλαν κρυφά από το σπίτι τους , δύο –τρεις δημοσιογράφοι, παρά το γεγονός ότι οι συνάδελφοί τους δίνουν έναν σκληρό και δίκαιο αγώνα.

Νέα 48ωρη απεργία (Πέμπτη και Παρασκευή) κηρύχθηκε από τα σωματεία για όλους όσοι εργάζονται στην εφημερίδα «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «Δίφωνο» και «Informer») του Γιαννίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: