Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Συνέλευση πασαρέλας των "γνωστών", με μεθόδευση φυλλορροήματός της

Κατά τις 2μμ ξεκίνησε η συνέλευση της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ, τότε εξασφάλισε απαρτία, γεγονός που δείχνει (με τη στάση εργασίας να λήγει στις 5μμ, άρα η αποχώρηση να αρχίσει από τις 4μμ-όσων ηρωικών συναδέλφων πήγαν στην ώρα τους στις 11πμ) την ορθότητα της πρότασής μας για την ανάγκη 24ωρης απεργίας, ώστε να εξασφαλιστεί ουσιαστική συζήτηση. 
Προσθέστε ότι στην αρχή η διαδικασία ξεκίνησε με παρέμβαση της εξελεγκτικής επιτροπής, της απερχόμενης προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, πρώην προέδρων και των συνηθισμένων διαδικαστικών προβλημάτων, άρα ο κόσμος της δουλειάς, επί της ουσίας δεν μπόρεσε να έχει συμμετοχή στη συζήτηση. Προφανώς από συνειδητή επιλογή ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία και είναι δείγμα πολιτικών επιλογών, όσων ψήφισαν για στάση εργασίας και όχι κάτι άλλο. Πάντως να στηλιτεύσουμε και την μη προσέλευση (τουλάχιστον έγκαιρα) όσων μπορούσαν και δεν το έπραξαν.
Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης, μοιράστηκε η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή (την βλέπετε λίγες αναρτήσεις πιο κάτω) και άρθρο των Financial Crimes για τον ΕΔΟΕΑΠ, που επίσης έχει αναρτηθεί στο Blog πριν από λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: