Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Έξω οι νεκροθάφτες του ΕΔΟΕΑΠ !!



 μας κλέβουν τα ταμεία και τις ζωές μας, θα μας "σώσουν" τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ?

·       

Μαύρο στους νεκροθάφτες του ΕΔΟΕΑΠ!

·        Αξιοπρεπής ασφάλιση για όλους

τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ

·        Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

·        Κυβέρνηση-εργοδότες να καλύψουν τις απώλειες

·        Αγωνιζόμαστε και ανατρέπουμε
            τα Μνημόνια και τις πολιτικές τους


Στις 12-13 Μαρτίου στις εκλογές για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ συμμετέχουμε μαζικά και ψηφίζουμε 

ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΗ

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ



Τα λόγια είναι περιττά: ο «αυτοδιοικούμενος» ΕΔΟΕΑΠ είναι ο μοναδικός ασφαλιστικός οργανισμός που κατάφερε να «κουρέψει» δύο φορές τα αποθεματικά του: τη μία με εντολή της κυβέρνησης και την άλλη με εντολή της – θλιβερής και επικίνδυνης – διοίκησής του! Σπανοπούλου και σία έκαναν ακόμη χειρότερη την καταστροφή που έχει σπείρει στον κλάδο (και όλη την κοινωνία, φυσικά) η αγαστή συνεργασία της μνημονιακής κυβέρνησης με τους εργοδότες των ΜΜΕ. Τα κατάφεραν δε τόσο καλά ώστε ορισμένοι προβάλλουν σήμερα ως μοναδική διέξοδο την ένταξη στον χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ ή τη μετάλλαξη του ΕΔΟΕΑΠ σε κλειστό κλαμπ για λίγους, ένα επαγγελματικό ταμείο για την ελίτ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για την προκλητικά αντιδημοκρατική τους στάση, πρέπει να τους μαυρίσουμε! Και μαζί τους, να μαυρίσουμε και τους όψιμους «αγωνιστές», οι οποίοι έχουν το θράσος να ζητούν την  ψήφο μας όταν στο παρελθόν, από θέσεις προέδρου της ΕΣΗΕΑ, εκπροσώπου στο Μικτό Συμβούλιο ή μέσα από άλλους θεσμούς, εκπροσώπησαν πανάξια τα συμφέροντα… κυβερνήσεων και εργοδοσίας. Και είναι συνυπεύθυνοι για το έγκλημα που έχει διαπραχθεί σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια.

Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί, εάν θέλουμε να έχουμε ασφάλιση και σύνταξη. Και μπορεί να ανατραπεί, εάν το πιστέψουμε. Όχι με αυταπάτες και φληναφήματα περί των δημοσιογράφων που δήθεν είναι ο περιούσιος λαός και διαφέρουν από όλους τους άλλους. Ούτε με μυστικά παζαρέματα κάτω από το τραπέζι, στα σαλόνια και τους προθαλάμους της κάθε λογής εξουσίας. Αλλά με αγώνα μαζικό και διαρκείας, για τη συγκρότηση ενός ισχυρού μετώπου αντίστασης και ανατροπής στα ΜΜΕ και όλη την κοινωνία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, εργαζόμενους και άνεργους, μπλοκάκηδες και συνταξιούχους, εφημεριδάδες και τηλεοπτικούς, ραδιοφωνατζήδες και ιντερνετικούς, να δώσουν τη μάχη για να μην απαλλοτριωθούν η δουλειά και ο ιδρώτας μας. Για να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα. Για να μην επιτρέψουν στην επόμενη διοίκηση να βάλει οριστικά ταφόπλακα στον ΕΔΟΕΑΠ. Για να αποκτήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αξιοπρεπή ασφαλιστικά δικαιώματα, για να σταματήσει το «κούρεμα» συντάξεων και παροχών υγείας.

Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, ψηφίζουμε υπέρ του αγώνα και της διαφάνειας. Ενάντια στην κατεδάφιση του ΕΔΟΕΑΠ και τη ληστεία των αποθεματικών του. Για καθολική ασφάλιση και αντικειμενική ενημέρωση. Σταυρό στον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΗ και την ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ.



Πρωτοβουλία για την Ανατροπή


(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό
ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι αγωνιστές)

Δεν υπάρχουν σχόλια: