Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Νέα απεργιακή συγκέντρωση-περιφρούρηση την Τρίτη





Φωτο από τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση-περιφρούρηση έξω από το ΔΟΛ, ενάντια στις απολύσεις. Ακολούθως αντιπροσωπία πήγε στην ΕΣΗΕΑ για να ζητήσει απεργιακό συντονισμό. Την Τρίτη που εκ των πραγμάτων τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν θα γίνει νέα και πιο συντονισμένη απεργιακή συγκέντρωση-περιφρούρηση από τις 8πμ. Όλοι και όλες εκεί.




2)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣΥ

Αθήνα, 15 Μαρτίου 2013

Να μπει τέλος στην εργοδοτική τρομοκρατία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στην Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) στον αγώνα, για την καταχρηστική απόλυση της συνδικαλίστριας Στέλλας Μαλθακού, από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και την απόλυση για δεύτερη φορά της συνδικαλίστριας αναπληρώτριας εκπροσώπου των εργαζομένων Γιάννας Σακελλαρίου.
Η ΠΟΕΣΥ με αισθήματα συνδικαλιστικής αλληλεγγύης ενώνει τη φωνή της για την άμεση ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων μας και απαιτεί να τεθεί τέλος στην εργοδοτική τρομοκρατία, όπως αυτή εκφράζεται με παράνομες, καταχρηστικές και αυθαίρετες απολύσεις συναδέλφων και διώξεις συνδικαλιστικών εκπροσώπων.


Τo Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: