Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Πάρτυ των εργαζομένων


1)Bραδάκι του Σαββάτου 18 Ιουλίου, grand party των εργαζομένων του Ελεύθερου Τύπου, του Τύπου της Κυριακής και του portal www.e-tipos.com.
Ο αγώνας μας γίνεται μουσικός, με τραγούδι, χορό και διάθεση να πούμε "Βέτο στο Λουκέτο".
Οι εργαζόμενοι του ΕΤ δεν θα είμαστε μόνοι... Μαζί σας και μαζί μας live θα είναι ο Κωνσταντίνος Β, τα συγκροτήματα Magic de Spell, Tρόπος, Αστρόπλοια και AMPM και ο DJ Κώστας Χριστοδουλής. Με διάθεση και κέφι στο 100% σας περιμένουμε όλους για να τα πούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε. Το ραντεβού μας - διότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως- είναι το Σάββατο 18 Ιουλίου το βραδάκι στην πλατεία Παναγούλη στον Αγ. Δημήτριο (σταθμός Μετρό Αγ. Δημήτριος). Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους... Ελεύθερους και Εναλλακτικούς Τύπους.

Μη λείψει κανείς!!!


2)και νέο φύλλο
Ο "Εναλλακτικός Τύπος", η εφημερίδα των εργαζομένων του Ελεύθερου Τύπου κυκλοφορεί και αύριο, Σάββατο, 18 Ιουλίου, στα περίπτερα.

Ξανά στο... μανταλάκι, κόντρα στους καιρούς και με μοναδικό σύμμαχο στο μεράκι μας την ανταπόκριση του κόσμου, οι 16 σελίδες του "Εναλλακτικού Τύπου" επιστρέφουν με ρεπορτάζ, πολιτικές αναλύσεις, παρασκήνιο και αποκλειστικά θέματα για την οικονομία και την ..παραοικονομία που θα συζητηθούν, αποδεικνύοντας ξανά πως η πένα των δημοσιογράφων του ΕΤ δε φιμώνεται έτσι εύκολα....

Πρώτο μας θέμα όμως, τα "λογοκριμένα"... Καυτά ρεπορτάζ συναδέλφων που βρίσκουν θέση, έστω και τώρα στην εφημερίδα μας, μιας και η "πεφωτισμένη ηγεσία" του Ελεύθερου Τύπου τότε τα παρέπεμψε στις καλένδες, είτε με άνωθεν εντολή, είτε γιατί δεν συνέφεραν τα "μαγαζάκια" που είχαν στηθεί στους κόλπους του ΕΤ.

Κι ακολουθούν διεθνής πολιτική, οικολογικά σκάνδαλα αλλά και ο μεγάλος Τζος Τσίλντρες που.."καρφώνει" αποκλειστικά στον Εναλλακτικό Τύπο.

Ραντεβού στα περίπτερα το Σάββατο, 18 Ιουλίου μόνο με 0,50 ευρώ
(οι εργαζόμενοι του ΕΤ δεν λαμβάνουμε έσοδα από την εν λόγω έκδοση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: