Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Με πυξίδα τη δράση


Διαβάσαμε σε blog συναδέλφων που αυτοπροσδιορίζονται ως "ανεξάρτητοι" (όπως είναι και δικαίωμά τους άλλωστε) και σε άρθρο για τον ΕΔΟΕΑΠ με το οποίο στις γενικές γραμμές για την απόπειρα συγκάληψης θα λέγαμε ότι συμφωνούμε, ότι: "Κάθε άλλη ενέργεια, όπως αυτή της ομάδας «τιτλούχων» του Κλάδου που πήγαν για «εξετάσεις αγωνιστικής ετοιμότητας» στα κάγκελα του ΕΔΟΕΑΠ, αποπροσανατολίζει τους συναδέλφους σε νέα «εγκλήματα» (crimes) τακτικής και δίνουν παράταση ζωής στην έκπτωτη Σπανοπούλου".


Tην άλλη φορά που θα αποφασίσουμε συλλογικά, όπως άλλωστε έγινε και στην περίπτωση αυτή (η Πρωτοβούλία για την Ανατροπή, στην οποία συμμετέχουν oι Financial Crimes)να διεκδικήσουμε την υλοποίηση της απόφασης της γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ (την οποία ψηφίσαμε και δεν κάνουμε κέφι να την πετάνε στο καλάθι των αχρήστων) ή κάτι αντίστοιχο και φυσικά να επικοινωνήσουμε με συναδέλφους, μην ανησυχείτε, θα σας ρωτήσουμε πρώτα. Φυσικά όποια δράση κάνουμε, την κάνουμε επώνυμα. Άλλοι κρύβονται πίσω από αργομισθίες μνημονιακών κομμάτων και γραφεία τύπου επιχειρήσεων που στοχεύουν το σύνολο των κοινωνικών δικαιωμάτων και όχι μόνο του κλάδου μας. Όσο για "αγωνιστική ετοιμότητα", μάλλον χρειάζεται και σε μεγαλύτερες δόσεις στους καιρούς που διανύουμε και καλούμε κάθε συνάδελφο να συμβάλλει και με τέτοιες μορφές, το πληκτρολόγιο είναι ανιαρό όταν χρειάζεται δράση.


Υ.Γ. λέμε να ξανακάνουμε έναν "αποπροσανατολισμό" συντόμως.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έχετε πάλι μαζί σας τον κουμπουροφόρο χαφιέ του ΠΑΜΕ όπως την προηγούμενη φορά?

Financial Crimes είπε...

Ξέρεις καλά ότι δεν τον είχαμε , αλλά πέρασε από μόνος του, από τις γρίλιες που μας κοίταγες, ή από την κάμερα ασφαλείας του κτιρίου. Εσύ θα μας ξαναστείλεις μαϊμουδένια επιστολή δήθεν εκπροσώπου των ανέργων για ανάρτηση ?

Ανώνυμος είπε...

...κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι...

Financial Crimes είπε...

ας τους αφήσουμε λοιπόν εκεί που ανήκουν και ας μην τους μπερδεύουμε στα πόδια μας..