Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μηνύσεις στο Κανάλι 1 - επίσχεση τεχνικών


Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν από σήμερα Δευτέρα, οι τεχνικοί στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ενώ έχουν κατατεθεί και μηνύσεις εναντίον της εργοδοτικής πλευράς (που είναι η ΔΗΡΑΠ) για τη μη καταβολή του μισθού του Νοεμβρίου. Όπως ενημερώθηκαν εργαζόμενοι άλλων ειδικοτήτων, θα πληρωθούν μόνο το δώρο. Μένει να δούμε τις αντιδράσεις και των εργαζομένων των άλλων ειδικοτήτων, πλην τεχνικών, αν δηλαδή θα προχωρήσουν και αυτοί σε μηνύσεις, επισχέσεις, ή σε όποια μορφή αντίδρασης κρίνουν οι ίδιοι ότι είναι χρήσιμη. Ναι είναι το κανάλι που έχει διευθύντρια υποψήφια του Γ. Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής, απερχόμενο δήμαρχο τον Π. Φασούλα και επόμενο τον Β. Μιχαλολιάκο, εξαπτέρυγα του οποίου ήδη διαρρέουν στους απλήρωτους εκκλήσεις για υπομονή, την ώρα που στην πρόσφατη 48ωρη απεργία, εθεάθησαν υπό το φόντο μαύρων σημαιών έξω από το δημαρχείο.
Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο, από το αίτημα να πληρωθούν ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ, ΟΛΑ όσα τους χρωστάνε, αλλιώς είναι μονόδρομος οι κινητοποιήσεις ΟΠΟΙΟΣ και να είναι δήμαρχος.




ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου.

Η Διοίκηση του Δημοτικού ραδιοσταθμού Πειραιά «Κανάλι 1» αφήνει Χριστουγεννιάτικα απλήρωτους τους εργαζόμενους

Με επίσχεση εργασίας αντιδρούν οι Τεχνικοί.

Μία από τα ίδια στη Δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά. Απλήρωτοι όλοι οι εργαζόμενοι για δύο μήνες και, οδεύοντας προς τις γιορτινές μέρες, οι Διοικούντες τον ραδιοσταθμό κάνουν τους ανήξερους. Οι Τεχνικοί του ραδιοσταθμού από τις 6 το απόγευμα σήμερα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τους μισθούς Οκτωβρίου 2010 και Νοεμβρίου 2010.

Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας και την Πολιτεία να βάλει τέρμα στην ασυδοσία των διοικούντων το Κανάλι 1.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει τους εν επισχέσει συναδέλφους και καλύπτει την επίσχεση εργασίας τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: