Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη



...ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη-αναδημοσίευση από το blog του Ασύνταχτου Τύπου της ΕΣΗΕΜΘ και φωτο από τη συγκέντρωση...

Δεκάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ETITBE για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται ο ΑΝΤ1 και το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με αφορμή τις χθεσινές απολύσεις. Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο της 6ωρης στάσης εργασίας που έγινε σε συνεννόηση με την ένωση τεχνικών της Αθήνας (ΕΤΙΤΑ) . Στο σημείο και σε ένδειξη συμπαράστασης, βρέθηκαν μέλη της διοίκησης της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ένωσης τεχνικών ραδιοφώνων (ΕΤΕΡΘ), του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του ΠΑΜΕ και φυσικά πολλά μέλη του Ασύνταχτου Τύπου.
Αντιπροσωπεία των ενώσεων μετέφερε το αίτημα για άμεση ανάκληση των απολύσεων σε στέλεχος του ΑΝΤ1, το οποίο ωστόσο δήλωσε αναρμόδιο να απαντήσει και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα όσα του επισημάνθηκαν στην Αθήνα από την οποία και θα περιμένει επίσημη θέση. Πρόθεση των σωματείων πάντως, είναι το θέμα να μην περάσει έτσι «αναίμακτα» και οι κινητοποιήσεις να κλιμακωθούν, με στόχο και να ξεμπροστιαστεί η διοίκηση του ΑΝΤ1 για την «αγάπη» που έδειξε στους εργαζόμενους της, όπως επισημάνθηκε και στο πανό που αναρτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: