Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στάσεις εργασίας στο ALTER

Πριν τη δημοσίευση της ανακοίνωσης, να ζητήσουμε συγνώμη για την "αραιή" ενημέρωση σήμερα, που οφείλεται σε προβλήματα στο mail, λόγω δυσλειτουργίας της παρόχου εταιρείας, καθώς και στην πολύωρη (λόγω και των κυκλοφοριακών προβλημάτων)ενασχόλησή μας, σε συνάντηση με συναδέλφους από τον Ασύνταχτο Τύπο της ΕΣΗΕΜΘ, που βρέθηκαν για λίγο στην Αθήνα, στα πλαίσια ανταλλαγής ενημέρωσης για τις εξελίξεις στα ΜΜΕ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ μπροστά στην παράνομη, αντεργατική και όλως αντισυμβατική συμπεριφορά της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού « ALTER », που οφείλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων του μηνός Νοεμβρίου και μέρους του μηνός Οκτωβρίου, αποφάσισαν να κηρύξουν κυλιόμενες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων, του διοικητικού προσωπικού και των τεχνικών, που εργάζονται στον σταθμό από ώρα 17.00-21.00 της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2010, από 08.00-12.00 της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2010 και από 18.00-23.00 της ίδιας μέρας.
Ζητώντας
· Την άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών στους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς και
· Να εφαρμοστούν στο σύνολο των εργαζομένων οι ΣΣΕ.
Το Δ.Σ. της Ε Τ Ι Τ Α καλεί όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο σταθμό να μετάσχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: