Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Έξι φωτο, η ίδια ιστορία


Έξι φωτο, η ίδια ιστορία. Κινητοποίηση συμβασιούχων ΕΡΤ στις 19 Νοέμβρη 2009 με απόφαση της ΕΣΗΕΑ και χωρίς ούτε ένα μέλος του Δ.Σ. να δίνει το παρόν.
Αττικές Εκδόσεις, διήμερο κινητοποιήσεων στις 19 και 20 Ιούλη 2010, λόγω απολύσεων, χωρίς την παρουσία ούτε ενός από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Απεργίες 29 Ιουνίου και 8 Ιουλίου 2010 (ενάντια στο μνημόνιο), με τραγικά εμφανή τη συμμετοχή 2-3 μελών του Δ.Σ. και μη εμφανή την παρακολούθηση των απεργιακών πορειών, από 1-2 άλλους από το πεζοδρόμιο.

Ακόμα απεργία σε ΕΡΤ και ΑΠΕ στις 5 Μάρτη 2010 για τις πρώτες περικοπές μισθών και συγκέντρωση στη Βουλή μαζί με ΠΟΣΠΕΡΤ, κλπ. Και εδώ ούτε ένα μέλος του Δ.Σ. και ούτε καν ένα πανό της ΕΣΗΕΑ. Και τέλος η πρόσφατη απεργία στις 15 Δεκέμβρη, με έναν από το Δ.Σ. που πέρασε για λίγο και την ΕΣΗΕΑ να μην έχει καν ένα πανό.

Όσο περιμένουμε από τους εργολάβους (εργασιακών κηδειών) να δούμε προκοπή, τόσο η λίστα των απολύσεων θα μεγαλώνει. Συμμετοχή και συλλογική δράση από τα κάτω, το μόνο αντίδοτο στην αντεργατική επίθεση.

Y.Γ. για πρακτικούς λόγους μείναμε στις έξι φωτο, έχουμε και πολλές άλλες από αλλού, που θα τις παρουσιάσουμε όταν κρίνουμε σκόπιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: