Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Καλή χρονιά


Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Με συλλογικότητα, αλληλεγγύη και κυρίως δράση, ενωτικά με όλους τους εργαζόμενους, να αντιμετωπίσουμε τη νέα επίθεση που δεχόμαστε από κυβέρνηση, εργοδοσία και τρόικα.

3 σχόλια:

Γ. είπε...

Καλή χρονιά και καλούς αγώνες!

Παραμένετε η μόνη παράταξη της Ε.Σ.Η.Ε.Α. που αγωνίζεται πραγματικά και αδιάκοπα, χωρίς διαπλεκόμενες δεσμεύσεις (έτσι φαίνεται, τουλάχιστον, όλα αυτά τα χρόνια). Συνεπώς, φωνές σαν τη δική σας είναι απαραίτητες ΜΕΣΑ στο διοικητικό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Financial Crimes είπε...

Συνάδελφοι ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και χωρίς να υποτιμούμε τη θεσμική εκπροσώπηση νομίζουμε ότι το κέντρο βάρος είναι πόσο καταφέρνουμε να ενεργοποιούμε (όλοι μας όχι μόνο εμείς) τη βάση των συναδέλφων. Αλλιώς το να παρκάρουμε κάποιον ή κάποιους εναλλασσόμενους μέσα σε ένα ΔΣ και να «τα λένε καλά», δεν φτάνει, οπότε να μην καλλιεργούμε ψευδαισθήσεις, αλλά να χτυπάμε το καμπανάκι. Η εικόνα της συμμετοχής των συναδέλφων σε κρίσιμα μέτωπα δεν είναι αυτή που απαιτούν οι καιροί. Δεν φτάνει να τα χώνουμε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, πρέπει για παράδειγμα, να θυσιάσουμε λίγη ξεκούραση ή ένα καφέ και να πάμε και καμιά φορά εκεί που υπάρχει ανάγκη. Αλλιώς θα τα περιμένουμε (μάταια) όλα από «καλούς ή κακούς μάγους» μέσα από τα όργανα. Ας παραδειγματιστούμε από τους νυν μέσα στο ΔΣ, που ακόμα και όταν ήθελαν να τρέξουν κάποιο θέμα, δεν τους ακολουθούσε ούτε το ψηφοδέλτιό τους.