Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ



Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο της ΕΤ 1, Κατεχάκη και Μεσογείων 136 (Στάση Μετρό Κατεχάκη)

Συνάδελφοι,

Καλείστε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο της ΕΤ 1, Κατεχάκη και Μεσογείων 136 (Στάση Μετρό Κατεχάκη, η είσοδος επί της Μεσογείων στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Βόρεια στο πλάι της γέφυρας της Κατεχάκη) και κατά την οποία

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ για:

την ανανέωση εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό και τον τρόπο υπεράσπισης μέσω κινητοποιήσεων ή άλλων κινήσεων και δράσεων κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος ανά ραδιοσταθμό ή σε όλους τους ραδιοσταθμούς ή σε ένδειξη συμπαράστασης σε άλλο κλάδο εργαζομένων.
Την οικονομική ενίσχυση και αναβάθμιση της Ένωσης
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ:

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ένωση και τα μέλη της εν όψη του εργασιακού τοπίου όπως αυτό διαμορφώνεται καθημερινά. Τις λύσεις και τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης που υπάρχει και αυτής που έρχεται.

Συνάδελφοι,

Απέναντι στη κυβερνητική πολιτική, στην εργοδοτική τρομοκρατία και την αντισυνδικαλιστική υστερία της, στην ποινικοποίηση των αγώνων μας και στην παραβίαση της ΣΣΕ μας από τους εργοδότες, αντιτάσσουμε την αλληλεγγύη την συσπείρωση, την συνεννόηση και την οργάνωση. Θα μας πάρουν μόνο αυτό που εμείς δεν θα διαφυλάξουμε, μόνο αυτό που εμείς οι ίδιοι, οργανωμένα, μαζικά και μεθοδικά δεν θα προασπίσουμε. Η εργοδοσία και οι εντολοδόχοι της σύντομα θα καταλάβουν ότι, σπέρνοντας ανέμους, θα θερίζουν θύελλες. Η απόφαση και η εκτέλεση είναι θέμα ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: