Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δίκη για υπόθεση Αγγελικής: 4η ημέρα- Ακουγα τις φωνές της αδερφής μου...


Δίκη για υπόθεση Αγγελικής: 4η ημέρα- Ακουγα τις φωνές της αδερφής μου...


Εκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ όταν έβγαλε "στον αέρα" το Γιάννη Τζούμα, οπότε και άκουγε τις φωνές της αδερφής της να λέει σε κάποιον «μην μου τραβάς την τσάντα» και τον άλλο να της απαγορεύει κάπου την είσοδο, η αδερφή της Αγγελικής Χατζηδημητρίου, Ζένα Χατζηδημητρίου.
Τη δραματική αυτή εικόνα μετέφερε κατά τη διάρκεια της εξέτασης ως μάρτυρα στη δίκη που συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή.
Η μάρτυρας αναφέρθηκε ακόμα στα όσα διαδραματίστηκαν από τη στιγμή που η αδερφή της έφυγε από το εργοστάσιο της ΔΕΗ μέχρι και τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο, από την ίδια και το σύζυγό της Διαμαντή Γιαννόπαπα.
Γύρω στις 11.15 τηλεφωνώ στο σπίτι της Αγγελικής και η οικιακή βοηθός μου λεει ότι η Αγγελική δεν αισθάνεται καλά, αμέσως φύγαμε με τον άντρα μου και μόλις φτάσαμε στο σπίτι της αδερφής μου την είδα ξαπλωμένη στο καναπέ να βγάζει σάλια και να δείχνει το κεφάλι της, είπε μεταξύ άλλων η Ζένα Χατζηδημητρίου και μεταφέροντας την εικόνα ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το Νοσοκομείο η αδερφή της κουνούσε το χέρι της και έδειχνε το κεφάλι της.
Συνεχίζοντας την κατάθεση της μετέφερε τα όσα έζησε στο «Σκυλίτσειο», από την ώρα που έφτασαν στα ΤΕΠ μέχρι και την εισαγωγή της αδερφής της σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής, όπου την εξέτασαν οι γιατροί Θ. Ρουμελιώτης και Σ. Χαλκιάς και στη συνέχεια ο αναισθησιολόγος Γ. Κάβουρας της έκανε ένεση. Η ίδια εστίασε την κατάθεση της στο γεγονός ότι από τις 15.00 το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα κανένας γιατρός δεν πέρασε να εξετάσει την Αγγελική, πλην του ειδικευόμενου Σ.Βλατάκη, ο οποίος και αυτός ήρθε μετά από τα παράπονα που εξέφρασαν οι δικοί της άνθρωποι για το γεγονός.
Μάλιστα στάθηκε στο ύφος που είχε ο κ. Βλατάκης, που εμφανίστηκε ενοχλημένος για το ότι η Αγγελική νοσηλευόταν σε δωμάτιο της χειρουργικής.
Να σημειωθεί ότι διάσταση απόψεων παρατήρησε η πρόεδρος του Δικαστηρίου ανάμεσα στα όσα κατέθεσε ο Γιάννης Τζούμας και η Ζένα Χατζηδημητρίου αναφορικά με το χώρο που διαμείφθηκε η συζήτηση ανάμεσα στη Βουλευτή Ε.Τσουρή και τους γιατρούς, για το πώς και με ποιανού ευθύνη θα γίνει η μεταφορά της Αγγελικής στην Αθήνα.
Η αδερφή της δημοσιογράφου ανέφερε ότι αυτό έγινε έξω από τον αξονικό τομογράφο, όπως πάντως είχε αναφέρει και ο πολιτικός ενάγων Θ. Πυλιώτης, ενώ ο Γ.Τζούμας έξω από τα γραφεία των γιατρών στη χειρουργική.
Χθες Πέμπτη, ολοκληρώθηκε εξάλλου η εξέταση του Γιάννη Τζούμα από τους συνηγόρους υπεράσπισης και την πολιτική αγωγή και ενώ απουσίαζαν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι γιατροί κ.κ. Ρουμελιώτης και Βλατάκη όπως και ο κ. Χαλκιάς.
Σήμερα αναμένεται επίσης να καταθέσει και να εξεταστεί ο Διαμαντής Γιαννόπαπας, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί και πάλι την ερχόμενη Τρίτη.


ΠΗΓΗ: TVPATRIDA.GR και www.chiosnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: