Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Aπεργιακό ταμείο από την ΠΟΣΠΕΡΤ




...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...

Κάλεσμα για ενίσχηση του απεργιακού ταμείου, απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, για το οποίο ήδη κυκλοφορούν κουπόνια ενίσχυσης των 2 και 5 ευρώ, ενώ έχει ανοιχτεί και τραπεζικός λογαριασμός.
 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι                                           Αγ. Παρασκευη  9-7-13

         

            O αγώνας μας για ανοιχτή ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους συνεχίζεται.  Έχουμε κρατήσει όλοι μαζί την ΕΡΤ ανοιχτή και με πρόγραμμα, σε όλη την Ελλάδα  παρόλο που η κυβέρνηση ανακοίνωσε δημόσια το κλείσιμό της . Έχουμε βοηθήσει να μπει σε κρίση η τρικομματική κυβέρνηση και να μετατραπεί σε δικομματική, άρα πιο αδύναμη.

         

          Ξέρουμε ότι τίποτε από όλα αυτά δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τη δικής σας στήριξη και αλληλεγγύη. Τώρα ήρθε η ώρα να σας ζητήσουμε να εκφράσετε την αλληλεγγύη σας στον αγώνα μας για δημοκρατία και διατήρηση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, με ένα  ακόμη τρόπο, όχι μόνο για την ΕΡΤ, αλλά για τις χιλιάδες απολύσεις που ήδη υπάρχουν και γιʼ αυτές που έρχονται.

         Ο αγώνας των εργαζόμενων της ΕΡΤ είναι ο φάρος και το ανάχωμα της κοινωνίας για όλα αυτά που έρχονται άμεσα εναντίον των εργαζόμενων, τις μνημονιακές πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης και της Τρόικας.

         Ορθώνουμε το ανάστημά μας ενάντια σε όλα αυτά και ζητάμε να σταθείτε  δίπλα μας για να δυναμώσουμε τη φωνή της κοινωνίας.

            Ζητάμε από όλες τις ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία να ενισχύσουν το απεργιακό μας ταμείο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε. Έχουμε εκδώσει κουπόνια οικονομικής στήριξης για να συγκεντρώσουμε χρήματα χέρι με χέρι. Όμως ζητάμε και από τα συνδικάτα όλης της χώρας με βάση τις δυνατότητες τους (μια που ξέρουμε τις οικονομικές δυσκολίες όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων) να μας ενισχύσουν.

            Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό της ΠΟΣΠΕΡΤ  011 18048007100 ή ακόμη καλύτερα μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, να συζητήσουμε και να συντονιστούμε στον κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: