Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ μαζί με όλους όσους δοκιμάζονται, εξορμήσεις στη Λέσβο

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...

Επισκέψεις σε χώρους εργασίας και εξόρμηση στην Ερμού για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα οι Εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στο πλαίσιο του αυριανού συλλαλητηρίου στις 8:00μμ στην Πλατεία Σαπφούς.

Ειδικότερα επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε συντονισμό με την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλες τις κατηγορίες του προσωπικού στο χώρο της υγείας που η πολιτική των μνημονίων έχει φέρει σε δεινή θέση και δηλώνουμε, πως είμαστε δίπλα τους στον αγώνα για την προάσπιση του δημοσίου αγαθού της υγείας.

Στη συνέχεια παραβρεθήκαμε στην παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στα γραφεία της Διεύθυνσης Β' εκπαίδευσης Λέσβου και τη συγκέντρωση των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου, στο κτίριο του Δημαρχείου. Τα αιτήματα μας για δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρέπεια χωρίς καμία απόλυση είναι κοινά. Οι φωνές μας θα ενωθούν στο αυριανό συλλαλητήριο, αλλά και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ φτάνοντας δυνατή σε αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Τέλος επισκεφθήκαμε επιχειρήσεις στην οδό Ερμού καλώντας εργαζόμενους και εμπόρους να δώσουν το παρόν στο αυριανό συλλαλητήριο διατρανώνοντας, πως οι πολιτικές τους μας θίγουν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ στεκόμαστε αντιμέτωποι απέναντι στη μνημονιακή λαίλαπα.

Εργαζόμενες-οι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Καμία απόλυση και καμία υποχώρηση στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Ελάτε να κάνουμε την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ανάχωμα στα σχέδια τους.

Όλοι στο αυριανό Συλλαλητήριο!

Η παρουσία σας τους φοβίζει η απουσία σας τους διευκολύνει.



Οι Εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: