Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Να στηριχτεί η ΕΡΤ – τα ίδια κάνουν και στην εκπαίδευση»

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...

Στην περιοχή των εργατικών πολυκατοικιών στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στα γραφεία του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης εκδήλωση – συζήτηση για την  ΕΡΤ.
Στην παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και εκπαιδευτικός, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, τόνισε ότι: «Χτυπιέται η σταθερή και μόνιμη εργασία, με όποια στοιχειώδη δικαιώματα, εργασιακά και ασφαλιστικά, είχαν απομείνει. Πρέπει να στηριχτεί η ΕΡΤ σαν κέντρο αγώνα, για την ανατροπή αυτών των πολιτικών, που ακριβώς τα ίδια κάνουν και στην εκπαίδευση».
Είχε προηγηθεί η ενημέρωση που έκανε για την ΕΡΤ, ο Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.
Το παράδειγμα της ΕΑΣ, που μετά από κινητοποιήσεις διαρκείας, ξαναγύρισαν στη δουλειά, θύμισε στην παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου, που έθεσε σαν στόχο της περιόδου «να ξηλώσουμε τις απολύσεις, σε Δήμους, ΕΡΤ, νοσοκομεία, εκπαίδευση και όπου αλλού γίνονται».
Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την εφημερίδα «εργατική αλληλεγγύη» και ανήκει σε πανελλαδικό κύκλο εκδηλώσεων, έκλεισε με συγκέντρωση χρημάτων από διακίνηση κουπονιών της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: