Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

"Π" όπως παραλήρημα ή προβοκάτσια


Αμέσως μόλις η αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τον «άδειασε» και την ίδια ώρα που άνοιγε από τους FC το θέμα της εγγραφής βουλευτή της ΝΔ στην ΕΣΗΕΑ, ο συνεργάτης της ΝΔ (ναι η ΚΕΔ ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Σόμπολο στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ) "απελευθερωμένος" πια, έδωσε το παρόν, σε διατεταγμένη υπηρεσία, να υπερασπιστεί τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, με μια ακόμα παραληρηματικού τύπου ανακοίνωση στοχεύοντας τους FC. Το μοτίβο γνωστό, η λάσπη παλιά, η πορεία του καθενός στο μαζικό κίνημα και στον κλάδο αδιάψευστο στοιχείο για να στέκεται απέναντι στις προβοκάτσιες. Tον καλούμε, αν αντέχει να συγκρίνουμε δημοσίως τις φορολογικές μας δηλώσεις και τις πηγές προέλευσης των εισοδημάτων μας. Κραυγές του παλιού που φεύγει εν μέσω γρυλισμάτων, αποκηρυγμένο ακόμα και από τον πολιτικό χώρο προέλευσής του. Δεν θα μας λείψει.




Τα top της ανακοίνωσης της ΚΕΔ για τους FC:
"Έχοντας ξεπεράσει (αν δεν έχουν μιμηθεί) άλλους που έχουν προηγηθεί στο σπορ αυτό, πάντως, έχουν συγκροτήσει εταιρία, είναι μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και χρηματοδοτούνται από Τράπεζες, Χρηματιστηριακές, Κατασκευαστικές, Επιμελητήρια και όλη τη διαπλοκή. (Post Bank (Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο) WIND, Τράπεζα Κύπρου, MARFIN –Εγνατία Bank, Group (MIG), ΕΛΠΕ Κατασκευαστικές και Χρηματιστηριακές εταιρίες)


Άρα η εκστρατεία με σύνθημα «Να τελειώνουμε μ’ αυτούς» που είχαν για σημαία στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ πέρισυ, ήταν καλά πληρωμένη. Και προφανώς συνεχίζεται.

Τώρα μαθαίνουμε ότι η ίδια εταιρία έχει καταφέρει να παγιδέψει αριστερές εκφράσεις από το χώρο της ΕΣΗΕΑ, ώστε όλοι μαζί "να γυρίσουν σελίδα", ώστε να γίνει η τελική κατάληψη της ΕΣΗΕΑ από τη Νέα Τάξη, που υποστηρίζουν και εμφανίζει αριστερό πρόσωπο, έχει συγκεκριμένους χρηματοδότες και αβαντάρεται ακόμα κι από το αμερικάνικο FREEDOM HOUSE".


ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ"

Το παραλήρημα της ηγεσίας των «Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» δεν έχει όρια. Η επερχόμενη ήττα και η δυναμική των Financial Crimes, που έχουν καταφέρει να συσπειρώνουν ένα ευρύ κομμάτι της αριστεράς, χωρίς μηχανισμούς, ρουσφέτια και υπόγειες συναλλαγές, έχει τρομάξει το κατεστημένο που λυμαίνεται τον κλάδο εδώ και χρόνια.
Επειδή υπάρχει και προσωπική αναφορά στο όνομά μου, δηλώνω υπερήφανος που συνεργάζομαι με τους συναδέλφους Νίκο Μανεσιώτη και Κώστα Ψωμιάδη σε ένα μέσο στο οποίο ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία ή αυτολογοκρισία, σχολιάζουμε την οικονομική επικαιρότητα.
Προκαλώ εδώ και τώρα την ηγεσία των «Επαγγελματιών» να δώσουμε τις φορολογικές μας δηλώσεις στο φως της δημοσιότητας και να δούμε ποιος παίρνει από ποιόν και τι.
Επειδή δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου όσον αφορά την επαγγελματική μου καριέρα να θυμίσω στον κ. Τσαλαπάτη και τους συνοδοιπόρους του ότι:
Έχω απολυθεί δύο φορές από μέσο ενημέρωσης χωρίς οι κύριοι- κύριοι των «Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» να κουνήσουν το δακτυλάκι τους την εποχή της παντοδυναμίας τους. Η μία από την κρατική ΕΡΑ, επειδή δεν θέλησα να προσκυνήσω τους «πράσινους» και «γαλάζιους» ρουσφετολόγους που έχουν κάνει την ΕΡΤ κομματικό τους παραμάγαζο.
Για χρόνια επίσης αμοιβόμουνα κάτω από την ΣΣΕ στην εφημερίδα «Εξουσία» του γνωστού Ανδρουλιδάκη, χωρίς ούτε ένα διάβημα από τους λαλίστατους «Επαγγελματίες», που καταφεύγουν στην λάσπη για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των Crimes. Κοίτα Ποιος Μιλάει!


ΜΩΥΣΗΣ ΛΙΤΣΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια: