Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Μαυρίστε τους!


Είναι αποτυχημένοι και προκλητικοί

Μαυρίστε τους!


Μια ακόμη συνέλευση-παρωδία συγκλήθηκε από την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Φαλήρου. Εκεί όπου περίσσευαν τα… καναπεδάκια και τα ροφήματα, αλλά κανείς δεν είχε φροντίσει για τις ηχητικές εγκαταστάσεις. Με τον πρόεδρο Πάνο Σόμπολο να φθάνει με μία ώρα καθυστέρηση και στη συνέχεια να μας καλεί να ξεκινήσουμε, δήθεν με αγωνία, επειδή τελείωνε η κουτσουρεμένη στάση εργασίας που ο ίδιος είχε κηρύξει.

Τους γνωρίσαμε και τους βαρεθήκαμε. Αγαναχτήσαμε με τη στάση τους τα προηγούμενα χρόνια. Εξοργιστήκαμε με τη συνενοχή τους στα μικρά και μεγάλα εγκλήματα που συντελέστηκαν στα ΜΜΕ. Φτάσαμε στα όριά μας με την άρνησή τους να οργανώσουν έστω και στοιχειωδώς τον αγώνα και με την αδιαφορία τους για τα προβλήματα και τις ανησυχίες των εργαζομένων – την ώρα που συνευρίσκονταν και παζάρευαν με τους εκπροσώπους της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.

Δεν πάει άλλο. Αυτή η αποτυχημένη συνέλευση αποτύπωσε σε όλο της το μεγαλείο την κατάντια του Σομπολο-Τσαλαπατισμού. Η κατάσταση δεν σηκώνει «αγωνιστικά λίφτινγκ» – απαιτεί ρήξη και ανατροπή! Στις εκλογές της 26ης- και 27ης Μαΐου, πείτε όχι στην ηττοπάθεια, τον συμβιβασμό, την υποταγή. Κλείστε τα αυτιά στις προσπάθειες συκοφάντησης των αγωνιστών. Αρνηθείτε τα ψεύτικα διλήμματα και τους εκβιασμούς της «χαμένης ψήφου».

Δώστε την ψήφο σας στην
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Financial Crimes-Aριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο-ανένταχτοι αγωνιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: